Libnet.ro
UNICEF

22:30

Barack Obama va efectua un turneu diplomatic in Europa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Barack Obama va efectua un turneu diplomatic in Europa

Presedintele american, Barack Obama, va efectua, in cursul saptamanii viitoare, un turneu diplomatic in Polonia, Belgia si Franta, cu ocazia caruia se va intalni cu presedintele ucrainean ales, Petro Porosenko, va participa la summitul G7 si la comemorarile dedicate Zilei Debarcarii. continuă pe Ziarul Bursa

Barack Obama: Militar american detinut timp de cinci ani in Afganistan, eliberat

Un militar american retinut timp de cinci ani in Afganistan a fost eliberat a anuntat, sambata, presedintele Barack Obama, citat de AFP. Astazi poporul american este fericit sa il poata primi in curand.

Barack Obama si Petro Porosenko se vor intalni miercuri, in Polonia

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, se va intalni cu presedintele ales ucrainean, Petro Porosenko, miercuri, in cursul unei vizite oficiale in Polonia, a anuntat, vineri, Casa Alba, citata de.

Barack Obama si Petro Porosenko se vor intalni, miercuri, in Polonia

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, se va intalni cu presedintele ales ucrainean, Petro Porosenko, miercuri, in cursul unei vizite oficiale in Polonia .

Barack Obama se va intalni cu liderii statelor din Europa Centrala si de Est, inclusiv Romania, in cadrul unei vizite in Polonia - Casa Alba

Presedintele Barack Obama va efectua marti si meircuri o vizita in Polonia, unde se va intalni cu liderii tarilor aliate din Europa Centrala si de Est, intre care si Romania, potrivit programului prezentat vineri la Casa Alba.

Casa Alba a anuntat intalnirea lui Barack Obama cu liderii tarilor central si est-europene, inclusiv Romania

Presedintele american Barack Obama, care se va afla marti si miercuri in Polonia, se va intalni cu liderii tarilor aliate din Europa Centrala si de Est, intre care si Romania, a anuntat, vineri, consilierul.

Barack Obama propune un fond special de 5 miliarde de dolari pentru lupta impotriva terorismului

Presedintele american Barack Obama a propus miercuri un fond special de 5 miliarde de dolari pentru lupta impotriva terorismului, intr-un discurs in care seful statului american prezinta prioritatile politicii.

Planul lui Barack Obama pana in 2016. Anuntul a fost facut in aceasta dimineata

NATO a salutat, marti, anuntul presedintelui american, Barack Obama, cu privire la mentinerea a 9. 800 de militari in Afganistan pana la sfarsitul lui 2016, o contributie semnificativa si in .

Barack Obama: Michelle nu va candida niciodata la presedintia Statelor Unite

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a exclus posibilitatea unei candidaturi pentru Casa Alba a sotiei sale, Michelle, cu exceptia unei invazii extraterestre, relateaza ABC. in contextul in care presa.

Barack Obama, intalnire neoficiala cu Hillary Clinton. Ar putea candida la alegerile prezidentiale din 2016

Presedintele Barack Obama a luat masa, joi, cu fostul secretar de Stat Hillary Clinton, care ar putea candida la alegerile prezidentiale americane din 2016, a anuntat un oficial de rang inalt al Casei.

Barack Obama se va intalni cu noul presedinte al Ucrainei, Petro Porosenko

Intrevederea dintre Petro Porosenko, cel care a castigat alegerile prezidentiale din Ucraina, si presedintele SUA, Barack Obama, este programata sa se desfasoare saptamana viitoare. intalnirea dintre cei .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )