Libnet.ro
UNICEF

01:06

Presedintele Traian Basescu l-a felicitat pe Viktor Orban pentru victoria in alegerile legislative

B1 B1,
Presedintele Traian Basescu l-a felicitat pe Viktor Orban pentru victoria in alegerile legislative

Presedintele Traian Basescu l-a felicitat, luni, pe premierul ungar Viktor Orban, pentru victoria obtinuta in alegerile legislative de duminica din Ungaria, potrivit unui comunicat al Administratiei. continuă pe B1

Traian Basescu: O mare parte dintre romii care s-au integrat nu isi mai recunosc etnia

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, in cadrul sesiunii de deschidere a Summit-ului cu tema Incluziunea sociala a romilor prin promovarea actiunii la nivel local, organizat la Bruxelles, ca o mare parte dintre romii care s-au integrat, in Romania, nu isi mai recunosc etnia.

Interviu cu Bakk Miklos, conferentiar la Universitatea Babes-Bolyai: Ce asemanari exista intre Viktor Orban si Traian Basescu

Bakk Miklos preda la Facultatea de Stiinte Politice si Administrative de la Universitatea Babes Bolyai din Cluj si este un cunoscut analist al vietii politice maghiare. Din punctul lui de vedere, victoria lui Viktor Orban si a partidului sau conservator cu un scor atat de mare se datoreaza nu doar discursului nationalist si populist, ci si faptului ca si-a respectat promisiunile electorale.

Cum s-a schimbat Ungaria in cei patru ani sub conducerea lui Viktor Orban

Cabinetul conservator condus de Viktor Orban, aflat la conducerea Ungariei din 2010, a schimbat profund tara, lasand in urma o serie de masuri controversate, criticate de comunitatea internationala in repetate randuri. Fidesz, partidul de guvernamant condus de premierul Orban, ramane favoritul detasat al alegerilor legislative ce se vor desfasura in Ungaria duminica, 6 martie.

Viktor Orban, premierul Ungariei, construieste un stadion de 17 milioane de dolari in localitatea natala/ New York Times: O extravaganta care arata puterea de care se bucura

Viktor Orban, premierul Ungariei, se afla in spatele constructiei unei arene de fotbal de 4000 de locuri in Felcsut, localitatea natala. Interesant este faptul ca noul stadion are o capacitate dubla fata de numarul locuitorilor si va costa nu mai putin de 17 milioane de dolari. O extravaganta care arata puterea de care se bucura Orban, au scris cei de la New York Times.

Ungaria: Discursul anti-european si masurile populiste i-au adus victoria lui Viktor Orban in alegerile legislative

Victora zdrobitoare in alegerile legislative de duminica din Ungaria a Partidului conservator condus de premierul Viktor Orban, acuzat de derive antidemocratice in ultimii patru ultimii ani, i-a facut pe analisti sa se intrebe daca nu cumva ceva nu functioneaza prea bine in societatea ungara.

Alegeri legislative in Ungaria. Partidul conservator al lui Viktor Orban s-a clasat pe primul loc

Prim-ministrul Viktor Orban si-a asigurat cel de-al doilea mandat de premier al Ungariei, dupa ce formatiunea sa conservatoare a obtinut 48% dintre voturi. Si partidul de extrema-dreapta, Jobbik, a obtinut locuri.

Viktor Orban a castigat detasat alegerile din Ungaria

Partidul conservator al populistului Viktor Orban a obtinut potrivit sondajelor de la iesire de la urne prima pozitie in alegerile legislative, conform AFP. Astfel, Fidesz a castigat 48% din sufragii, alianta de stanga 27%, iar partidul Jobbik extrema.

Viktor Orban obtine o victorie detasata la alegerile din Ungaria

Partidul conservator al populistului Viktor Orban, acuzat de derive antidemocratice, se claseaza pe primul loc in alegerile legislative, in aceasta dimineata, in urma analizei majoritatii voturilor, relateaza AFP.

Alegeri legislative in Ungaria: Fidesz, partidul premierului Viktor Orban, acuzat constant de derive antidemocratice, castiga detasat. Jobbik (extrema dreapta) obtine peste 20% din voturi

Partidul conservator Fidesz al premierului ungar Viktor Orban, acuzat constant de derive antidemocratice in ultimii 4 ani, de cand se afla la putere, a castigat detasat alegerile legislative desfasurate duminica in Ungaria, obtinand 44,61% rezultate oficiale partiale dupa centralizarea a 93,12% din buletinele de vot, potrivit AFP). Cu acest scor, Fidesz se plaseaza lejer in frunte dupa scrutinul de duminica, insa nu reuseste sa isi conserve super-majoritatea de doua treimi in Parlament pe care o obtinuse la precedentele alegeri, din 2010 - cand a avut 52,7% din voturi si doua treimi din deputati.

Viktor Orban obtine o victorie detasata in alegerile din Ungaria - exit-poll

Partidul conservator al populistului Viktor Orban, acuzat de derive antidemocratice, se claseaza pe primul loc in alegerile legislative, duminica, potrivit sondajelor efectuate la iesirea de la urne. Fidesz obtine.

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )