Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedintele Traian Basescu participa la inmormantarea tatalui lui Vasile Blaga.

România Liberă România Liberă,
Presedintele Traian Basescu participa la inmormantarea tatalui lui Vasile Blaga.

Presedintele Traian Basescu a ajuns, duminica, in judetul Bihor, pentru a participa la inmormantarea tatalui liderului PDL, Vasile Blaga, care urmeaza sa aiba loc in localitatea Petrileni. Presedintele Traian Basescu a ajuns, duminica la pranz, cu un avion la Oradea, fiind asteptat de primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc. Cei doi merg catre localitatea Petrileni, unde urmeaza sa fie inmormantat Antim Blaga, tatal presedintelui PDL, Vasile Blaga, care a murit, joi seara, la varsta de 84 . continuă pe România Liberă

Traian Basescu participa la inmormantarea tatalui lui Vasile Blaga.

Presedintele Traian Basescu a ajuns, duminica, in judetul Bihor, pentru a participa la inmormantarea tatalui liderului PDL, Vasile Blaga, care urmeaza sa aiba loc in localitatea Petrileni. Presedintele Traian Basescu a ajuns, duminica la pranz, cu un avion la Oradea, fiind asteptat de primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc. Cei doi merg catre localitatea Petrileni, unde urmeaza sa fie inmormantat Antim Blaga, tatal presedintelui PDL, Vasile Blaga, care a murit, joi seara, la varsta de 84 .

Basescu, la inmormantarea tatalui liderului PDL: 21 de ani nu se sterg din cauza opiniilor politice diferite

Presedintele Traian Basescu a spus, duminica, dupa inmormantarea tatalui liderului PDL, Vasile Blaga, ca a mers la Petrileni pentru ca asa i s-a parut frumos, iar 21 de ani cat a lucrat impreuna cu.

Cinci moti din Horea care au participat la cautarea avionului prabusit in Apuseni se intalnesc cu presedintele Traian Basescu

Cinci moti salvatori ai ranitilor din accidentul aviatic din Muntii Apuseni participa duminica la o intalnire cu presedintele Traian Basescu. Motii sunt prezenti, in Bihor, la inmormantarea tatalui liderului PDL, Vasile Blaga.

Presedintele Traian Basescu si Emil Boc prezenti la inmormantarea lui Antim Blaga, tatal lui Vasile Blaga

Presedintele Traian Basescu a ajuns in judetul Bihor. A aterizat pe aeroportul din Oradea, de unde, alaturi de Emil Boc, primarul Clujului, s-a indreptat spre localitatea Petrileni, acolo unde are loc slujba de inmormantare a lui Antim Blaga, tatal presedintelui PDL Vasile Blaga.

Presedintele Traian Basescu si liderul CE, Jose Manuel Barroso, sustin o declaratie comuna de presa de la 14.30

Presedintele Traian Basescu si presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, sustin o declaratie comuna de presa de la ora 14.

Presedintele Traian Basescu va face o vizita la Comisia Europeana unde se va intalni cu Jose Manuel Barroso

Presedintele Traian Basescu va face, vineri, o vizita oficiala la Comisia Europeana, unde se va intalni cu presedintele CE, Jose Manuel Barroso, potrivit unui anunt al Administratiei Prezidentiale. Sosirea.

Seful statului, Traian Basescu, si primarul Clujului, Emil Boc, participa la funeraliile tatalui lui Vasile Blaga

Presedintele Traian Basescu a sosit la Oradea, el indreptandu-se, insotit de primarul Clujului, Emil Boc, spre localitatea Petrileni unde au loc azi, 16 februarie, funeraliile tatalui liderului PDL, Vasile Blaga.

Presedintele Traian Basescu a fost invitat la congresul PPE unde se va desemna candidatul pentru sefia Comisiei Europene

Presedintele roman Traian Basescu a fost invitat sa participe la congresul Partidului Popular European PPE) dinDublin, 6-7 martie, congres unde se va alege candidatul pentru sefia ComisieiEuropene. La.

VIDEO Traian Basescu, despre relatia cu Vasile Blaga: 21 de ani cat am lucrat impreuna nu se sterg pentru ca ai o parere diferita in politica

Presedintele Traian Basescu si Emil Boc, fostul premier al Romaniei au participat la funeraliile lui Antim Blaga, tatal lui Vasile Blaga, presedintele PDL. Cei doi nu au stat pana la finalul slujbei, ei plecand de la inmormantare cand convoiul s-a indreptat spre cimitir.

Jose Manuel Barroso, dupa intalnirea cu Traian Basescu: Intentionez sa vizitez Republica Moldova in urmatoarea perioada

Presedintele Traian Basescu si presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, s-au intalnit astazi la Bruxelles. Pe agenda discutiilor au figurat subiecte ce tin de Republica Moldova.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3027 seconds )