Libnet.ro
UNICEF

05:30

Traian Basescu participa la inmormantarea tatalui lui Vasile Blaga.

România Liberă România Liberă,
Traian Basescu participa la inmormantarea tatalui lui Vasile Blaga.

Presedintele Traian Basescu a ajuns, duminica, in judetul Bihor, pentru a participa la inmormantarea tatalui liderului PDL, Vasile Blaga, care urmeaza sa aiba loc in localitatea Petrileni. Presedintele Traian Basescu a ajuns, duminica la pranz, cu un avion la Oradea, fiind asteptat de primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc. Cei doi merg catre localitatea Petrileni, unde urmeaza sa fie inmormantat Antim Blaga, tatal presedintelui PDL, Vasile Blaga, care a murit, joi seara, la varsta de 84 . continuă pe România Liberă

Presedintele Traian Basescu participa la inmormantarea tatalui lui Vasile Blaga.

Presedintele Traian Basescu a ajuns, duminica, in judetul Bihor, pentru a participa la inmormantarea tatalui liderului PDL, Vasile Blaga, care urmeaza sa aiba loc in localitatea Petrileni. Presedintele Traian Basescu a ajuns, duminica la pranz, cu un avion la Oradea, fiind asteptat de primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc. Cei doi merg catre localitatea Petrileni, unde urmeaza sa fie inmormantat Antim Blaga, tatal presedintelui PDL, Vasile Blaga, care a murit, joi seara, la varsta de 84 .

Basescu, la inmormantarea tatalui liderului PDL: 21 de ani nu se sterg din cauza opiniilor politice diferite

Presedintele Traian Basescu a spus, duminica, dupa inmormantarea tatalui liderului PDL, Vasile Blaga, ca a mers la Petrileni pentru ca asa i s-a parut frumos, iar 21 de ani cat a lucrat impreuna cu.

Seful statului, Traian Basescu, si primarul Clujului, Emil Boc, participa la funeraliile tatalui lui Vasile Blaga

Presedintele Traian Basescu a sosit la Oradea, el indreptandu-se, insotit de primarul Clujului, Emil Boc, spre localitatea Petrileni unde au loc azi, 16 februarie, funeraliile tatalui liderului PDL, Vasile Blaga.

Cinci moti din Horea care au participat la cautarea avionului prabusit in Apuseni se intalnesc cu presedintele Traian Basescu

Cinci moti salvatori ai ranitilor din accidentul aviatic din Muntii Apuseni participa duminica la o intalnire cu presedintele Traian Basescu. Motii sunt prezenti, in Bihor, la inmormantarea tatalui liderului PDL, Vasile Blaga.

Presedintele Traian Basescu si Emil Boc prezenti la inmormantarea lui Antim Blaga, tatal lui Vasile Blaga

Presedintele Traian Basescu a ajuns in judetul Bihor. A aterizat pe aeroportul din Oradea, de unde, alaturi de Emil Boc, primarul Clujului, s-a indreptat spre localitatea Petrileni, acolo unde are loc slujba de inmormantare a lui Antim Blaga, tatal presedintelui PDL Vasile Blaga.

VIDEO Traian Basescu, despre relatia cu Vasile Blaga: 21 de ani cat am lucrat impreuna nu se sterg pentru ca ai o parere diferita in politica

Presedintele Traian Basescu si Emil Boc, fostul premier al Romaniei au participat la funeraliile lui Antim Blaga, tatal lui Vasile Blaga, presedintele PDL. Cei doi nu au stat pana la finalul slujbei, ei plecand de la inmormantare cand convoiul s-a indreptat spre cimitir.

A murit tatal lui Vasile Blaga.

Tatal presedintelui PDL Vasile Blaga a murit, joi seara, la varsta de 84 de ani, anunta Mediafax. Tatal liderului PDL a incetat din viata la spital, in Oradea. Acesta locuia in satul natal al lui Vasile Blaga, Petrileni, din judetul Bihor.

Tatal liderului PDL Vasile Blaga a murit la varsta de 84 ani

Tatal presedintelui PDL, Vasile Blaga, a incetat din viata, joi seara, la varsta de 84 ani, relateaza Mediafax. Tatal lui Blaga a murit intr-un spital din Oradea. El locuia in Petrileni, judetul Bihor, satul na.

S-a intalnit Crin Antonescu cu Traian Basescu? Vedeti raspunsul presedintelui PNL

Crin Antonescu a negat faptul ca s-ar fi intalnit cu Traian Basescu la Bruxelles, asa cum a speculat presa romaneasca in ultima perioada. Nici nu stiu cand a fost domnul Basescu la Bruxelles, a.

Casa Alba: Joe Biden a purtat o conversatie la telefon cu Traian Basescu

Casa Alba a anuntat printr-un comunicat ca vicepresedintele american Joe Biden a purtat joi o conversatie, la telefon, cu presedintele roman Traian Basescu. in comunicat se arata ca printre principalele.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )