Libnet.ro
UNICEF

19:30

Presedintele Trump si-a ales un nou consilier de securitate nationala, dupa demisia lui Michael Flynn

România Liberă România Liberă,
Presedintele Trump si-a ales un nou consilier de securitate nationala, dupa demisia lui Michael Flynn

Presedintele Donald Trump a anuntat, luni, ca si-a numit un nou consilier pentru securitate nationala. continuă pe România Liberă

VIDEO. Trump ataca presa din nou: Nu vom lasa stirile false sa ne spuna ce sa facem sau ce sa credem. Avertismentul lui McCain: Asa incep dictatorii!

Presedintele american Donald Trump a criticat din nou presa, sambata, la un miting organizat in statul Florida. El a spus multimii stranse la Melbourne ca presa nu vrea sa transmita adevarul si urmareste propria sa agenda, relateaza BBC News.

Amiralul in retragere Bob Harward a refuzat sa preia functia de Consilier pentru Siguranta Nationala, oferita de presedintele Trump

Presedintele Statelor Unite ale Americii nu reuseste sa-i gaseasca un inlocuitor fostului consilier pentru Siguranta Nationala, Michael Flynn. Seful administratiei de la Washington i-a propus amiralului in retragere Bob Harward sa preia functia, insa acesta l-a refuzat.

Trump a lansat un nou atac la adresa presei, pe care o descrie un inamic al poporului american

Presedintele american Donald Trump a lansat un nou atac la adresa presei, dupa conferinta de presa de joi, foarte criticata. Liderul de la Casa Alba a catalogat, intr-un mesaj publicat pe Twitter, presa care transmite stiri false ca fiind un inamic al poporului american.

Presedintele Trump vrea un zid, dar expertii politiei vamale propun un gard la granita cu Mexic

Presedintele Donald Trump a promis ridicarea unui zid la granita sudica care sa puna capat permanent imigratiei ilegale, insa expertii agentiei de protectie a frontierei recomanda mai degraba un gard la granita cu Mexic. De asemenea, aceiasi experti.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )