Libnet.ro
UNICEF

23:00

Presedintele Uzbekistanului, in moarte clinica: potentialele evolutii politice din cea mai populata tara a Asiei Centrale

Adevărul Adevărul,
Presedintele Uzbekistanului, in moarte clinica: potentialele evolutii politice din cea mai populata tara a Asiei Centrale

Pe 28 august, in Uzbekistan s-a anutat oficial, de la biroul prim-ministrului, ca presedintele tarii, Islam Karimov, a fost internat in spital si starea lui este stabila. continuă pe Adevărul

Presedintele Uzbekistanului in moarte clinica: potentialele evolutii politice din cea mai populata tara a Asiei Centrale

Pe 28 august, in Uzbekistan s-a anutat oficial, de la biroul primului ministru, ca presedintele tarii, Islam Karimov, a fost internat in spital si starea lui este stabila.

Presedintele Uzbekistanului ar fi mort de cateva zile, iar Guvernul ar ascunde aceasta informatie

Presedintele Uzbekistanului, Islam Karimov, ar fi murit pe 29 august din cauza unui atac cerebral. Totusi, o sursa din cabinetul presedintelui a declarat pentru agentia RIA Novosti ca aceasta informatie.

Presedintele Uzbekistanului, Islam Karimov, a facut o hemoragie cerebrala si se afla la reanimare

Presedintele Uzbekistanului, Islam Karimov, aflat in fruntea acestei tari din Asia centrala de peste un sfert de secol, se afla la reanimare, dupa ce a facut o hemoragie cerebrala, a anuntat luni una dintre fiicele sale, scrie AFP.

Presedintele Uzbekistanului internat in spital: Guvernul nu ofera informatii despre starea sa

Presedintele Uzbekistanului, Islam Karimov, a fost spitalizat, a anuntat duminica guvernul de la Taskent. Comunicatul guvernului nu precizeaza de ce sufera seful statului, dar adauga ca, in opinia sp.

Presedintele Uzbekistanului, Islam Karimov, a fost spitalizat, anunta guvernul

Presedintele Uzbekistanului, Islam Karimov, a fost spitalizat, a anuntat duminica guvernul de la Taskent, transmit EFE si Reuters. Comunicatul guvernului nu precizeaza de ce sufera seful statului, dar.

Presedintele Uzbekistanului, spitalizat

Presedintele Uzbekistanului, Islam Karimov, a fost spitalizat, a anuntat duminica guvernul de la Taskent, transmit EFE si Reuters, citate de Agerpres. Comunicatul guvernului nu precizeaza de ce sufera seful statului, dar adauga ca, in opinia specialistilor, examenul medical si tratamentul ulterior vor necesita un timp.

A murit presedintele Uzbekistanului, Islam Karimov? Guvernul ar tine informatia secreta despre decesul omului care a condus tara 25 de ani

Presedintele Republicii Uzbekistan Islam Karimov ar fi murit la 29 august din cauza unui atac cerebral. Politicianul in varsta de 78 de ani a fost internat la 27 august intr-un spital din Taskent, totusi Guvernul uzbek nu a confirmat inca aceasta informatie.

Presedintele Uzbekistanului, Islam Karimov, ar fi murit dupa un atac cerebral

Presedintele Republicii Uzbekistan, Islam Karimov, a murit la 29 august din cauza unui atac cerebral, informeaza knews. kg. Guvernul uzbek nu a confirmat inca aceasta informatie. Politicianul, in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )