Libnet.ro
UNICEF

17:00

Presupusul autor al atacurilor de la Copenhaga a fost identificat

Antena3 Antena3,
Presupusul autor al atacurilor de la Copenhaga a fost identificat

Presupusul autor al celor doua atacuri mortale de la Copenhaga a fost identificat ca fiind un danez de 22 de ani, Omar El-Hussein, a anuntat, duminica, cotidianul danez Ekstra Bladet, informeaza AFP, potrivit Agerpre. continuă pe Antena3

ALERTA in Copenhaga. Presupusul autor al atacurilor de sambata A FOST UCIS

10 - Barbatul impuscat mortal de politisti, duminica dimineata, in cartierul Norrebro, Copenhaga, este autorul atacurilor armate de sambata, scrie BBC News. Politia a anuntat ca.

Nou atac armat la Copenhaga: Politia daneza anunta ca l-a impuscat pe presupusul autor al atacurilor

Inca un atac armat a avut loc la Copenhaga la aproximativ zece ore dupa primul incident, produs sambata dupa-amiaza, si soldat cu un mort si trei raniti, transmite CNN. in noaptea de sambata spre.

Dusa: Amplasamentele celor doua centre de comanda NATO, stabilite in proportie de 90%

Ministrul Apararii Nationale, Mircea Dusa, a declarat, azi, la Targu Mures, ca amplasamentele celor doua centre de comanda si control ale NATO din Romania, stabilite la reuniunea ministrilor Apararii din statele membre NATO, care a avut loc la Bruxelles, au fost identificate in proportie de 90%, transmite HotNews.

Mircea Dusa: Amplasamentele celor doua centre de comanda si control ale NATO din Romania, stabilite in proportie de 90%

Ministrul Apararii Nationale, Mircea Dusa, a declarat, sambata, la Targu Mures, ca amplasamentele celor doua centre de comanda si control ale NATO din Romania, stabilite la reuniunea ministrilor Apararii din statele membre NATO, care a avut loc la Bruxelles, au fost identificate in proportie de 90%.

Mircea Dusa: Amplasamentele celor doua centre de comanda si control ale NATO din Romania, identificate in proportie de 90%

Ministrul Apararii Nationale, Mircea Dusa, a declarat, sambata, ca amplasamentele celor doua centre de comanda si control ale NATO din Romania, stabilite la reuniunea ministrilor Apararii din statele.

Mircea Dusa: in zilele urmatoare vom stabili amplasamentele celor doua comandamente NATO

Ministrul Apararii, Mircea Dusa, a spus, joi, ca urmeaza sa fie stabilite amplasamentele celor doua comandamente NATOdin Romania, astfel incat saptamana viitoare sa se treaca deja la masuri de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )