Libnet.ro
UNICEF

01:05

PRET CARBURANTI 1 ianuarie 2020. Acestea sunt diferentele la pompa

Antena3 Antena3,
PRET CARBURANTI 1 ianuarie 2020. Acestea sunt diferentele la pompa

Companiile petroliere au ieftinit benzina si motorina. continuă pe Antena3

HOROSCOP IANUARIE 2020. Berbecii isi repriotizeaza obiectivele

Reperele cele mai importante in horoscopul Berbecului din luna ianuarie 2020 sunt evadarea din rutina cotidiana, oportunitatile de a calatori, testarea valorilor personale, o activitate mentala alerta, o viata sentimentala stand sub semnul discretiei, si o relansare a demersurilor financiare.

HOROSCOP 2 ianuarie 2020. Zodia care simte nevoia de a cheltui

HOROSCOP zilnic 2 ianuarie 2020.

Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, MIERCURI 1 IANUARIE 2020. Semne bune anul are?

Horoscop zilnic dragoste. Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, MIERCURI 1 IANUARIE 2020. Luna invita pe Saturn si Pluto sa ne ureze La multi ani intr-un an de referinta pentru istoria noastra! Cele doua planete de calibru se intalnesc in Capricorn inca din prima zi a anului ca sa rearanjeze lumea ca si cum am fi bucati de Lego.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de azi, MIERCURI 1 IANUARIE 2020. Berbecii incep ANUL NOU cu meditatie

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de azi MIERCURI 1 IANUARIE 2020. Luna invita pe Saturn si Pluto sa ne ureze La multi ani intr-un an de referinta pentru istoria noastra ! Cele doua planete de calibru se intalnesc in Capricorn inca din prima zi a anului ca sa rearanjeze lumea ca si cum am fi bucati de Lego. Luna in Pesti ii sustine din lumea sa se visare si delicatete. Nu ne grabim, ne readunam energia incet incet pentru zilele ce urmeaza.

HOROSCOP ianuarie 2020. Zodiile care DAU LOVITURA chiar din primele zile ale noului an

Noul an se apropie cu pasi repezi si deja a aparut horoscopul pentru luna ianuarie 2020. Cei nascuti sub zodia Capelei Pesti) vor avea mare bafta la bani. Acestia vor castiga teancuri consistente de bani mai ales.

Pret carburanti 2020. Ce se intampla cu pretul la pompa

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea Legii nr. 2272015 privind Codul fiscal, prin care sunt eliminate supra-acciza la carburanti si supra-impozitarea contractelor part-time de la 1 ianuarie 2020.

Ministerul Finantelor a actualizat accizele la carburanti cu cresterea preturilor de consum

Ministerul Finantelor modificat, marti, accizele la carburanti care vor fi aplicate de la 1 ianuarie 2020, acestea fiind actualizate cu cresterea preturilor de consum comunicata oficial de Institutul National de Statistica INS), potrivit Mediafax.

Supraacciza la carburanti - eliminata de la 1 ianuarie 2020

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea prin care este eliminata supraacciza la carburanti de la 1 ianuarie 2020. Pretul carburantilor ar putea scadea in prima zi a anului cu 45 bani pe litru.

Supraacciza la carburanti, eliminata de la 1 ianuarie 2020

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea prin care este eliminata supra-acciza la carburanti de la 1 ianuarie 2020. Pretul carburantilor ar putea scadea in prima zi a anului cu 45 bani pe litru.

Preturile carburantilor scad din ianuarie 2020. A fost promulgata legea care elimina supra-acciza

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea Legii nr. 2272015 privind Codul fiscal, prin care sunt eliminate supra-acciza la carburanti si supra-impozitarea contractelor part-time de la 1 ianuarie 2020.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3249 seconds )