Libnet.ro
UNICEF

14:30

Pretul benzinei, mai mare in Romania decat in Bulgaria si dublu fata de SUA. Unde este cel mai mic pret din lume

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Pretul benzinei, mai mare in Romania decat in Bulgaria si dublu fata de SUA. Unde este cel mai mic pret din lume

Pretul unui litru de benzina din Romania este unul de mijlocul clasamentului la nivel global, insa mai mare decat in tari vecine precum Bulgaria sau Ungaria. Din cauza salariilor mici, insa, romanii se situeaza aproape de varful topului suferinta. continuă pe Wall-Street Ro

Batalia pentru Herastrau - cea mai mare ferma de pokemoni din Romania - va avea loc joi, 28 iulie

Jucatorii de Pokemon Go isi dau din nou intalnire in Parcul Herastrau, unde va avea loc primul eveniment major Pokemon GO din Romania. Daca saptamana trecuta a avut loc vanatoarea de Pokemoni, joi, 28 iulie, de la ora 17. 00, jucatorii vor putea participa la Batalia pentru Herastrau!, denumita de catre organizatori drept cea mai mare ferma de pokemoni de la noi, cu cel mai mare trafic de vanatori/antrenori.

Sabina Fati. in jurul Marii Negre: Poti: cel mai mare port din Georgia (36)

Poti e un port care merita sa fie mai important, imi spune Klaus Hoium Laursen, directorul Portului Poti, aratandu-mi un tablou masiv din spatele biroului sau din care ma priveste pe sub sprancenele stufoase un barbat cu o fata mare acoperita cu o barba lunga cum se purta acum o suta cinzeci de ani: Nu sunt eu, ci Niko Nikoladze, cel care a pus cu adevarat bazele primului si celui mai mare port din Georgia, imi zice zambind Laursen.

Ministrul Energiei: Au inceput forajele la conducta de gaze dintre Romania si Bulgaria

Lucrarile la conducta principala a gazoductului Giurgiu-Ruse pe sub Dunare, care leaga retelele de gaze dintre Romania si Bulgaria, sunt in grafic, a declarat Ministrul Energiei, Victor Grigorescu, cu precizarea ca in 45 de zile ar trebui sa fie.

FP, cea mai mare crestere din BET

Actiunile Fondul Proprietatea s-au apreciat cu 2,76%, in perioada 14-21 iulie, raportat le euro, reprezentand cel mai bun plasament din cadrul indicelui BET, al celor mai lichide zece actiuni listate la BVB, care a urcat cu 1,24%, in intervalul analizat.

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )