Libnet.ro
UNICEF

05:30

Sabina Fati. in jurul Marii Negre: Poti: cel mai mare port din Georgia (36)

România Liberă România Liberă,
Sabina Fati. in jurul Marii Negre: Poti: cel mai mare port din Georgia (36)

Poti e un port care merita sa fie mai important, imi spune Klaus Hoium Laursen, directorul Portului Poti, aratandu-mi un tablou masiv din spatele biroului sau din care ma priveste pe sub sprancenele stufoase un barbat cu o fata mare acoperita cu o barba lunga cum se purta acum o suta cinzeci de ani: Nu sunt eu, ci Niko Nikoladze, cel care a pus cu adevarat bazele primului si celui mai mare port din Georgia, imi zice zambind Laursen. continuă pe România Liberă

Sabina Fati. in jurul Marii Negre: Soci: aventuri romantice in capitala lui Putin de la Marea Neagra (33)

La muzeul de istorie locala din Soci, Vladimir Putin ocupa deja doua vitrine. O lucratoare tanara imi spune repede, peste umar ca e normal, devreme ce presedintele rus conduce adesea tara de la resedinta sa de pe malul Marii Negre. E agasata si ma priveste suspicios prin ochelarii prea mari pentru fata ei mica de vulpita care stie din instinct ce trebuie sa faca. Nu vrea sa vorbeasca mai mult cu mine si, la fel ca destui dintre compatriotii ei, prefera sa ocoleasca strainii.

Sabina Fati. in jurul Marii Negre: De ce Abhazia nu poate fi Monaco sau cum a fost distrusa Coasta de Azur a Marii Negre? (35)

Abhazia e ca o republica greceasca, in care toti oamenii se stiu unii pe altii si nimic nu poate fi ascuns pentru multa vreme, imi descrie Nadia Venediktova, tara in care a vrut sa ramana.

Sabina Fati. in jurul Marii Negre: De ce e nevoie de doua zile pentru 150 de km. Sau cum se ajunge in Abhazia (34)

La granita dintre Georgia si Abhazia miroase a balega, a iarba arsa si a padure incinsa. Ofiterul abhaz cu trei stele mari ma trimite pe partea cealalta a drumului si ma pune sa astept.

Un roman de 14 ani este cel mai tanar mare maestru international de SAH

Bogdan Daniel Deac a devenit, la 14 ani, 7 luni si 27 de zile, cel mai tanar mare maestru international din lume.

Basescu: Cel mai bun profil de premier sunt eu. Ce spune un lider PNL despre o alianta cu PMP

Mihai Voicu, vicepresedinte PNL, a spus, miercuri, ca are retineri cu privire la o posibila alianta cu fuziunea PMP-UNPR, dupa ce Traian Basescu a spus ca el are profilul cel mai bun pentru a fi.

Basescu: Pot sa fiu de acord cu orice, dar cel mai bun profil de premier sunt eu

Fostul presedinte Traian Basescu nu este impresionat de niciunul dintre politicienii romani, declarand ca tot el are cel mai bun profil de premier. Pot sa fiu de acord .

Fuziune UNPR - PMP: Valeriu Steriu sustine ca noua formatiune l-ar putea sustine pe Dacian Ciolos. Traian Basescu: Cel mai bun profil de premier sunt eu

Presedintele UNPR, Valeriu Steriu, a declarat, miercuri, ca PMP l-ar putea sustine pe Dacian Ciolos pentru Guvernul care se va constitui dupa alegerile parlamentare, daca ideile converg. Pe alta parte, presedintele noii formatiuni a declarat ca el este cel mai bun profil de premier.

Pokemon Go, decodat: noi informatii in legatura cu cel mai popular joc

Pokemon Go a fost decodat, iar o serie de informatii foarte interesante au iesit la suprafata. Dupa ce a stabilit o serie de recorduri, ajungand, in acelasi timp, unul dintre cele mai populare jocuri pentru mobil din toate timpurile, Pokemon Go a fost acum decodat. Mai exact, un grup de oameni a umblat in codul [].

Samsung versus Huawei: cel mai nou razboi fara sfarsit

Dupa cativa ani in care cei de la Apple si Samsung au stat in tribunale pentru a afla cine a copiat de la cine, a venit randul celor de la Huawei sa intre in ring cu sud coreenii. La ora actuala, a devenit din ce in ce mai dificil ca cineva sa reinventeze roata cand [].

Oficial: 2016, cel mai cald an din istorie

In 2016 ar urma sa se inregistreze cele mai ridicate temperaturi inregistrate vreodata pe glob, in conditiile in care nivelurile de dioxid de carbon din atmosfera au atins noi niveluri, contribuind la cresterea incalzirii globale, a anuntat joi, la Geneva, Organizatia Meteorologica Mondiala OMM).

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )