Libnet.ro
UNICEF

07:15

Preturile apartamentelor din Bucuresti au inregistrat o crestere semnificativa

Antena3 Antena3,
Preturile apartamentelor din Bucuresti au inregistrat o crestere semnificativa

Preturile solicitate de proprietari pentru apartamentele din Bucuresti, in primele sase luni ale anului, au crescut in medie cu 3%, insa la periferie acestea s-au redus cu patru procente, potrivit unei analize. continuă pe Antena3

Analiza Homefinders: Preturile apartamentelor au reincepus sa creasca. Revine apetitul pentru achizitii?

In prima jumatate a anului 2015, preturile solicitate de proprietarii de apartamente din Bucuresti s-au consolidat la o valoare cu aproximativ 3% mai mare decat cea din aceeasi perioada a anului trecut, conform ei analize realizate de HomeFinders.

Universitatea din Bucuresti si Babes-Bolyai din Cluj, incluse in primele 4% universitati din lume

Universitatea din Bucuresti si Babes-Bolyai din Cluj se gasesc in topul 1. 000 al institutiilor de invatamant din lume, in urma unei evaluari a peste 25. 000 de institutii de invatamnt superior,.

Universitatea din Bucuresti, in topul celor mai bune univesitati din lume

Universitatea din Bucuresti si Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca se afla in topul 1. 000 al universitatilor din lume, realizat de Center for World University Rankings in 2015, in urma evaluarii a.

Admitere 2015. Peste 22000 de candidati vor sa fie studenti la Universitatea din Bucuresti. Care sunt cele mai dorite specializari

Admitere 2015. Peste 22. 000 de absolventi de liceu si-au depus dosarele in sesiunea iulie 2015, pentru a fi admisi ca studenti la Universitatea din Bucuresti.

Lumi, tanara pe care Robbie Williams a invitat-o pe scena la concertul din Bucuresti: Tremuram toata. M-a intrebat de cateva ori daca sunt OK, sa nu lesin. A fost un gentleman

Are 27 de ani, este medic rezident in Constanta, are un baietel de un an si jumatate si vineri a fost invidata de toate fetele din Piata Constitutiei, dupa ce Robbie Williams a invitat-o pe scena alaturi de.

Canicula face victime: Peste 1.200 de solicitari la Ambulanta din Bucuresti de sambata dimineata (VIDEO)

Peste 1. 200 de solicitari au fost la Ambulanta Bucuresti de sambata dimineata de la ora 8. Dintre aceste aproape 700 au fost urgente de cod galben si rosu, iar 90 de interventii au fost in locuri publice.

Taxiurile din aeroporturile din Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Bacau si Iasi, verificate de politisti

Peste 700 de taxiuri au fost verificate de politisti in zona aeroporturilor din Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Bacau si Iasi, informeaza B1 TV. in doar doua zile, oamenii legii au dat peste 300 de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )