Libnet.ro
UNICEF

01:05

Preturile apartamentelor: unde au fost cele mai mari cresteri si cele mai notabile scaderi

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Preturile apartamentelor: unde au fost cele mai mari cresteri si cele mai notabile scaderi

Preturile apartamentelor din Bucuresti au avut variatii de cateva procente si in 2014, insa spre deosebire de anii trecuti cand majoritatea evolutiilor erau in minus, anul acesta a adus si scumpiri in unele zone, iar izolat cresterile au fost chiar. continuă pe Wall-Street Ro

in 2014 Antena Stars a obtinut cele mai mari cresteri de audienta ale unui post de televiziune

Pe 16 decembrie, Antena Stars aniverseaza un 1 an, an in care postul de televiziune a inregistrat cele mai spectaculoase cresteri de audienta la nivelul tuturor intervalelor orare. Recordul in ceea ce.

Ce au cautat romanii pe Google in 2014? Vezi care au fost cele mai populare cautari

Motorul de cautare Google a dat publicitatii o lista cu cele mai cautate cuvinte de pe internetde-a lungul anului 2014. Astfel, in anul 2014, prima pozitie a acestui top este detinuta de jucatoarea de.

Mania selfie: Oamenii se fotografiaza cu cafeneaua din Sidney in care au fost luati mai multi ostatici

Se spune ca dezastrele scot tot ceea ce e mai bun in oameni. Nu in toata lumea, se pare, se arata intr-un articol postat de The Sydney Morning Herald, care face referire la multimea de oameni care isi fac selfie-uri si rad in fata cafenelei unde au fost luati mai multi ostatici.

ANOFM: Orasele unde se gasesc cele mai multe locuri de munca

Aproape 11. 000 de locuri de munca sunt disponibile, marti, in toata tara, informeaza Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). Cele mai multe joburi se gasesc in Bucuresti si in judetele Cluj si Ilfov.

Craciun, BCR: Ma astept ca dobanzile la credite si cele la depozite sa continue sa scada, ramanand insa real pozitive, adica mai mari decat inflatia

In plan apropiat credem ca dobanzile la credite cat si la depozite vor continua sa inregistreze o tendinta descendenta astfel incat nu ar fi de mirare ca inca de la inceputul anului viitor sa vedem o diminuare a dobanzilor la depozite, urmata de o reasezare a celor la credite. Ma astept totusi ca dobanzile depozitelor bancare sa continue sa fie real pozitive, adica mai mari ca inflatia, a spus Radu Craciun, economist sef al BCR. Evolutia sub asteptari a inflatiei creste probabilitatea unei noi scaderi a dobanzii de politica monetara a BNR, din ianuarie, deoarece rata anuala a inflatiei va scadea la 1,1%-1,2% la sfarsitul lui 2014, sub tinta bancii centrale, crede Craciun.

Colinde. Cele mai frumoase obiceiuri de iarna din Baragan, spectacol la muzeu

Cele mai frumoase obiceiuri de iarna din Baragan sunt reunite intr-un spectacol de zile mari de Sectia Etnografie si Arta populara a Muzeului Dunarii de Jos Calarasi. Joi, 18 decembrie 2014, incepand cu ora 11. 00, la demisolul Consiliului Judetean, incepe manifestarea dedicata sarbatorilor, Colindecolinde.

Ginerele presedintelui Basescu, nepotul lui Gigi Becali si Stelu, printre beneficiari

Cele mai mari 30 de despagubiri acordate de Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor ANRP) insumeaza peste 4,6 miliarde de lei circa 1,05 miliarde de euro), printre cei care au primit titluri de depagubire numarandu-se unul dintre ginerii lui Traian Basescu, avocatul Radu Pricop, omul de afaceri Gheorghe Stelian zis Stelu, precum si unul dintre nepotii omului de afaceri Gigi Becali, Vasile Geambazi, potrivit unui raport al Curtii de Conturi citat de HotNews.

Studiu revolutionar: Persoanele care gatesc acasa, expuse la riscuri de sanatate mai mari

Persoanele care gatesc acasa nu sunt mai sanatoase decat populatia generala, contrar opiniei traditionale, intrucat ele prezinta riscuri mai mari de a dezvolta maladii cardiace si de a suferi accidente vasculare cerebrale AVC), potrivit unui studiu american, preluat de Mediafax.

Playtech App Badland, unul dintre cele mai bune jocuri Android la mai mult de un an de la lansare

Desi a fost lansat cu mult timp in urma, Badland inca este considerat unul dintre cele mai bune jocuri de pe Google Play Store. Trebuie sa recunoastem: nordicii au un stil aparte cand vine vorba de crearea de jocuri. Acestia reusesc sa induca o atmosfera interesantain fiecare joc pe care il creeaza, oarecum sumbra, dar si placuta in acelasi timp. Badland nu face exceptie de la aceasta regula. Clonele pe care le controlezi sunt niste creaturi ciudate, mediul in care [].

Simona Halep, 'Ce este diaspora?' sau Romanii au talent, cele mai populare cautari pe Google in 2014

Simona Halep, Conchita Wurst, dar si World Cup si intrebari precum ce este diaspora? au fost printre cele mai cautate cuvinte/propozitii pe Google in 2014, conform topului Zeitgeist, facut public de gigantul american.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )