Libnet.ro
UNICEF

17:00

Preturile gazelor pentru clientii casnici vor scadea cu 5% de la 1 iulie

România Liberă România Liberă,
Preturile gazelor pentru clientii casnici vor scadea cu 5% de la 1 iulie

Comitetul de reglementare al Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei ANRE) a anu. continuă pe România Liberă

Gazele furnizate consumatorilor casnici se vor ieftini cu 5% de la 1 iulie- ANRE

Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei ANRE) a aprobat luni noi preturi pentru furnizarea reglementata a gazelor naturale la clientii casnici, valabile incepand cu data de 1 iulie 2019. Potrivit calculelor autoritatii, preturile la gaze vor fi mai mici decat in prezent pentru consumatorii casnici. Aceasta nu inseamna ca vor scadea preturile si pentru consumatorii non-casnici. Vezi cu cat vor fi reduse preturile la principalii doi furnizori.

Sorina Pintea spune ca noile Ordine pentru pacienti arsi vor simplifica transferul in strainatate

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat, duminica, intr-o interventie la Digi 24, ca noile proiecte de acte normative pentru reglementarea ingrijirii pacientilor arsi reduc semnificativ timpii de asteptare in privinta transferului pacientilor in spitalele din strainatate. De asemenea, ordinele conduc si, implicit, la eficientizarea procedurilor specifice tratarii si transportarii pacientului ars in strainatate.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2646 seconds )