Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sorina Pintea spune ca noile Ordine pentru pacienti arsi vor simplifica transferul in strainatate

Hotnews Hotnews,
 Sorina Pintea spune ca noile Ordine pentru pacienti arsi vor simplifica transferul in strainatate

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat, duminica, intr-o interventie la Digi 24, ca noile proiecte de acte normative pentru reglementarea ingrijirii pacientilor arsi reduc semnificativ timpii de asteptare in privinta transferului pacientilor in spitalele din strainatate. De asemenea, ordinele conduc si, implicit, la eficientizarea procedurilor specifice tratarii si transportarii pacientului ars in strainatate. continuă pe Hotnews

Sorina Pintea a facut o vizita inopinata si a descoperit dezastrul de la Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a facut o vizita inopinata, vineri, la Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta, pavilionul Zerlendi, in urma sesizarilor primite din partea unor pacienti care reclama conditiile proaste din unitatea medicala, ea promitand ca va lua urgent masuri pentru ca situatia sa fie remediata.

Sorina Pintea avertizeaza cu privire la cresterea atacurilor cibernetice in Romania. Ce le recomanda ministrul Sanatatii angajatilor din spitale

A fost raportata o crestere semnificativa a atacurilor cibernetice, astfel ca au fost transmise recomandari catre toate spitalele din Romania, a afirmat Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, relateaza News. ro,.

UPDATE Atacuri informatice la 5 spitale din Bucuresti. Sorina Pintea: ingreuneaza foarte mult activitatea medicala Fiecare spital are obligatia sa isi protejeze datele

Exista atacuri cibernetice asupra a 5 spitale din Bucuresti, unul dintre ele fiind Spitalul Victor Babes, iar celelalte urmand sa fie identificate, a anuntat joi ministrul Sanatatii, Sorina Pintea. Ea a spus ca Ministerul Sanatatii va face plangere la DIICOT daca sunt afectate spitale din subordinea ministerului, precizand ca in trecut au mai existat astfel de situatii, iar intr-un caz autoritatile au platit 10. 000 de euro pentru recuperarea datelor.

Sorina Pintea:Angajatii din spitale vor fi platiti in functie de performanta. Critici: Nu e vorba de performanta, ci de cantitate

Ministerul Sanatatii va elabora un regulament ce va include indicatori in functie de care sa se faca plata personalului. Ministrul Sorina Pintea a declarat ca nu e normal ca un medic care face 5 operatii sa primeasca acelasi salariu ca unul care face 30 de operatii. Criticii acestei propuneri sustin ca pare mai degraba un sistem bazat pe cantitate, si nu pe calitate si performanta.

Sorina Pintea: Sistemul electronic de la Victor Babes, paralizat in urma unui atac cibernetic. Alte spitale sunt afectate

Spitalul Victor Babes din Bucuresti a fost tinta unui atac cibernetic cu ransomware care a blocat intregul sistem informatic al institutiei, a anuntat ministrul Sanatatii, Sorina Pintea.

Sorina Pintea, vizita-surpriza la Marius Nasta: Am trait o dezamagire foarte mare, am avut senzatia ca m-am intors in timp

In urma unor sesizari primite de ministrul Sanatatii din partea unor pacienti care reclama conditiile proaste pe care le-au suportat pe perioada internarii la Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta,.

ATAC CIBERNETIC in desfasurare, asupra SPITALELOR din Romania: Sorina Pintea: Cinci unitati din Capitala sunt afectate, datele pacientilor sunt in pericol Reactia SRI (VIDEO)

Atac cibernetic la mai multe spitale din Romania. Hackerii au furat datele a mii de pacienti din mai multe unitati sanitare. Cea mai grava situatie este cea de la spitalul Victor Babes din Bucuresti. Ministrul S.

Sorina Pintea, despre lipsa citostaticelor: Nu putem demara achizitii fara sa stim de ce cantitati e nevoie

Ministerul Sanatatii transmite ca se preocupa derezolvarea discontinuitatilor in aprovizionarea cu medicamente. Pentru a putea asigura necesarul de medicamente pentru tratamentul pacientilor, fiecare u.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )