Libnet.ro
UNICEF

13:45

Preturile locuintelor din Marea Britanie au depasit un nivel record

România Liberă România Liberă,
Preturile locuintelor din Marea Britanie au depasit un nivel record

Preturile locuintelor din Marea Britanie au atins un nou maxim in luna mai si au depasit nivelul record atins in octombrie 2007, sugerand ca semnele recente de incetinire a pietei ar putea fi de scurta durata . continuă pe România Liberă

Cancelarul german Angela Merkel vrea ca Marea Britanie sa ramana in UE

Cancelarul german Angela Merkel doreste ca Marea Britanie sa ramana in UE, in conditiile in care Londra ar fi amenintat cu iesirea din Uniunea Europeana, pe fondul disputei referitoare la numirea viitorului.

Romanii de la startup-ul OnyxBeacon vor deschide un birou in Marea Britanie: notificarile in interiorul magazinelor, un subiect fierbinte

Antreprenorii Bogdan Oros si Roman Foeckl vor deschide un birou in Marea Britanie, la doar doua luni de la lansarea OnyxBeacon, companie specializata pe servicii de mobile marketing bazate pe proximitate, care permit companiilor sa trimita mesaje.

Acord intre Petrom, ExxonMobil si Transgaz privind preluarea gazelor din Marea Neagra

Companiile petroliere OMV Petrom si ExxonMobil au semnat, saptamana trecuta, impreuna cu Transgaz, transportatorul national de gaze, un acord privind preluarea gazelor din Marea Neagra in sistemul national, a declarat, vineri, ministrul delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu.

Marea Britanie ar putea iesi din UE daca Juncker va deveni presedinte al Comisiei Europene

Premierul britanic David Cameron i-a amenintat pe partenerii europeni cu iesirea tarii sale din Uniunea Europeana, daca luxemburghezul Jean-Claude Juncker va deveni presedinte al Comisiei Europene, relateaza in ultima sa editie saptamanalul german Der Spiegel.

Marea Britanie ameninta cu iesirea din UE, daca Juncker va deveni presedinte al CE

Premierul britanic David Cameron i-a amenintat pe partenerii europeni cu iesirea tarii sale din Uniunea Europeana, daca luxemburghezul Jean-Claude Juncker va deveni presedinte al Comisiei Europene CE), relateaza in ultima sa editie saptamanalul german Der Spiegel .

David Cameron a amenintat ca Marea Britanie va iesi din UE daca Juncker va deveni presedintele Comisiei Europene

Premierul britanic David Cameron si-ar fi amenintat partenerii europeni cu iesirea tarii sale din Uniunea Europeana in cazul in care luxemburghezul Jean-Claude Juncker ar fi devenit presedintele Comisiei.

Daily Mail: Marea Britanie vrea adoptarea de noi masuri impotriva imigratiei

Ministrul britanic de Interne, Theresa May, a anuntat adoptarea unor noi masuri de catre guvernul de la Londra in problema imigratiei provenite din statele Uniunii Europene, potrivit Daily Mail.

Petroceltic, nemultumita de explorarile din Marea Neagra

Compania petroliera irlandeza Petroceltic International a anuntat, vineri, ca unele din cele mai recente operatiuni de foraj din regiunea autonoma Kurdistan din Irak, Egipt si Romania nu au reusit sa produca volume semnificative de titei sau gaze naturale, transmite RTE News.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )