Libnet.ro
UNICEF

06:30

Petroceltic, nemultumita de explorarile din Marea Neagra

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Petroceltic, nemultumita de explorarile din Marea Neagra

Compania petroliera irlandeza Petroceltic International a anuntat, vineri, ca unele din cele mai recente operatiuni de foraj din regiunea autonoma Kurdistan din Irak, Egipt si Romania nu au reusit sa produca volume semnificative de titei sau gaze naturale, transmite RTE News. continuă pe Ziarul Bursa

Acord intre Petrom, ExxonMobil si Transgaz privind preluarea gazelor din Marea Neagra

Companiile petroliere OMV Petrom si ExxonMobil au semnat, saptamana trecuta, impreuna cu Transgaz, transportatorul national de gaze, un acord privind preluarea gazelor din Marea Neagra in sistemul national, a declarat, vineri, ministrul delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu.

Acord intre Petrom Exxon si Transgaz pentru trasnportul gazelor din Marea Neagra

Companiile OMV Petrom, Exxon si Transgaz Medias au semnat saptamana trecuta un acord prin care gazele care vor fi produse in Marea Neagra vor fi preluate in sistemul national de transport al gazelor.

Petrom si Exxon au semnat un acord cu Transgaz pentru transportul gazelor din Marea Neagra

Companiile OMV Petrom, Exxon si Transgaz Medias au semnat saptamana trecuta un acord prin care gazele care vor fi produse in Marea Neagra vor fi preluate in sistemul national de transport al gazelor.

Petrom, Exxon si Transgaz au semnat un acord pentru transportul gazelor din Marea Neagra

OMV Petrom, Exxon si Transgaz Medias au semnat un acord prin care gazele care vor fi produse in Marea Neagra vor fi preluate in sistemul national de transport al gazelor.

Sterling a renuntat la explorarile din blocul Muridava

Sterling Resources a anuntat, vineri, intr-un comunicat, ca prima operatiune de foraj in cadrul explorarilor din blocul Muridava din Marea Neagra a fost abandonata.

Chiriac Avadanei, inginerul care a proiectat Magistrala Albastra. Caznele construirii Canalului Dunare-Marea Neagra

La 26 mai s-au implinit 30 de ani de cand a fost inaugurata una dintre cele mai mari lucrari de infrastructura din Romania: Canalul Dunare-Marea Neagra. Despre truda facerii acestuia, vorbeste inginerul Chiriac Avadanei 87 de ani), cel care, timp de peste 10 ani, a desenat si a redesenat proiectul. Chiar si acum, sta in fiecare zi in fata plansei de lucru, incercand sa lege Bucurestiul de Dunare printr-un canal.

FOTO Inginerul care a proiectat Magistrala Albastra si caznele construirii Canalului Dunare-Marea Neagra

La 26 mai s-au implinit 30 de ani de cand a fost inaugurata una dintre cele mai mari lucrari de infrastructura din Romania: Canalul Dunare-Marea Neagra. Despre truda facerii acestuia, vorbeste inginerul Chiriac Avadanei 87 de ani), cel care, timp de peste 10 ani, a desenat si a redesenat proiectul.

GRAFICUL SOCANT din Marea Britanie. Cu cat a crescut nivelul de xenofobie in UK, dupa rezultatul alegerilor

Procentul oamenilor din Marea Britanie care admit ca au prejudecati rasiste a crescut din 2001, odata cu intensificarea ostilitatilor fata de imigranti si musulmani, arata un sondaj realizat de British Social.

Troita ridicata in amintirea robilor de la Canalul Dunare-Marea Neagra

Duminica 1 iunie 2014, de ziua Sfantului Iustin Martirul si Filozoful, se sarbatoreste hramul manastirii de la Poarta Alba, ctitorita in 2012 de Parintele Iustin Parvu pentru pomenirea detinutilor din lagarele canalului.

Controale in porturile romanesti de la Marea Neagra

Un numar de 25 de nave din cele 38 verificate in aceasta saptamana de echipe formate din reprezentanti ai sindicatele navigatorilor si ai autoritatilor portuare au primit avertisment din cauza neregulilor descoperite .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )