Libnet.ro
UNICEF

08:45

Cancelarul german Angela Merkel vrea ca Marea Britanie sa ramana in UE

Antena3 Antena3,
Cancelarul german Angela Merkel vrea ca Marea Britanie sa ramana in UE

Cancelarul german Angela Merkel doreste ca Marea Britanie sa ramana in UE, in conditiile in care Londra ar fi amenintat cu iesirea din Uniunea Europeana, pe fondul disputei referitoare la numirea viitorului. continuă pe Antena3

Angela Merkel il sustine pe Juncker pentru functia de presedinte al Comisiei Europene

Cancelarul german Angela Merkel a declarat vineri, pentru prima data dupa alegerile europene, ca sustine candidatura lui Jean-Claude Juncker, liderul Popularilor Europeni, la presedintia Comisiei Europene.

Angela Merkel isi anunta sprijinul pentru Juncker la sefia Comisiei Europene

Cancelarul german Angela Merkel a declarat vineri ca sustine candidatura lui Jean-Claude Juncker la presedintia Comisiei Europene, pentru prima data dupa alegerile de duminica, intr-un discurs sustinut la Regensburg sud), transmite AFP. Citeste si: Jean-Claude Juncker, candidatul dreptei, nu a castigat sustinerea liderilor UE pentru sefia Comisiei Europene. Cei mai aprigi contestatari ai lui Mr. Euro sunt David Cameron si Viktor Orban.

Avertisment dur al lui Marine Le Pen pentru Angela Merkel: Politica Germaniei va conduce la explozia Uniunii Europene

Presedinta partidului de extrema dreapta Frontul National FN), Marine Le Pen, a avertizat-o, duminica, pe cancelarul Germaniei, Angela Merkel, in cadrul unui interviu pentru Der Spiegel, ca politica dusa de Berlin este daunatoare celorlalte state, iar continuarea acesteia va duce la explozia Uniunii Europene.

Cameron: Ori Juncker, ori Marea Britanie!

Premierul britanic, David Cameron, a avertizat-o pe Angela Merkel cancelarul german, ca daca Jean-Claude Juncker va fi nominalizat pentru functia de presedinte al Comisiei Europene, el nu mai poate garanta calitatea de membru UE a Marii Britanii, a informat saptamanalul german Der Spiegel, citand participanti la summit-ul european de martea trecuta.

Merkel il sustine pe Juncker pentru functia de presedinte al Comisiei Europene

Cancelarul german Angela Merkel a declarat vineri, pentru prima data in mod explicit, dupa alegerile europene, ca sustine candidatura lui Jean-Claude Juncker la presedintia Comisiei Europene CE) .

Merkel il sustine pe Juncker pentru functia de presedinte al Comisiei Europene

Cancelarul german Angela Merkel a declarat vineri, pentru prima data dupa alegerile europene, ca sustine candidatura lui Jean-Claude Juncker la presedintia Comisiei Europene CE). Port de-acum toate discutiile.

Romanii de la startup-ul OnyxBeacon vor deschide un birou in Marea Britanie: notificarile in interiorul magazinelor, un subiect fierbinte

Antreprenorii Bogdan Oros si Roman Foeckl vor deschide un birou in Marea Britanie, la doar doua luni de la lansarea OnyxBeacon, companie specializata pe servicii de mobile marketing bazate pe proximitate, care permit companiilor sa trimita mesaje.

GRAFICUL SOCANT din Marea Britanie. Cu cat a crescut nivelul de xenofobie in UK, dupa rezultatul alegerilor

Procentul oamenilor din Marea Britanie care admit ca au prejudecati rasiste a crescut din 2001, odata cu intensificarea ostilitatilor fata de imigranti si musulmani, arata un sondaj realizat de British Social.

Marea Britanie: E prea devreme pentru inasprirea normelor pietei imobiliare

Autoritatea pentru Conduita Financiara FCA) din Marea Britanie considera ca este prea devreme pentru inasprirea normelor privind garantiile pentru creditele imobiliare in vederea domolirii a ceea ce criticii numesc o bula imobiliara in unele regiuni din tara.

Marea Britanie ar putea iesi din UE daca Juncker va deveni presedinte al Comisiei Europene

Premierul britanic David Cameron i-a amenintat pe partenerii europeni cu iesirea tarii sale din Uniunea Europeana, daca luxemburghezul Jean-Claude Juncker va deveni presedinte al Comisiei Europene, relateaza in ultima sa editie saptamanalul german Der Spiegel.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )