Libnet.ro
UNICEF

07:45

PREVIZIUNE. Piata de software din Romania va depasi 3% din PIB

România Liberă România Liberă,
PREVIZIUNE. Piata de software din Romania va depasi 3% din PIB

Presedintele Asociatiei Patronale a Industriei de Software si Servicii, Teodor Blidarus, a declarat, marti, ca piata de software din Romania va depasi 3% din PIB, iar IT-ul va reprezenta peste 10% din PIB, in urmatorii ani. continuă pe România Liberă

Top 5 cele mai circulate drumuri din Romania. Doar o portiune de autostrada se afla in top

In timp ce toata lumea, de la oficialii statului la simpli cetateni, se preocupa de constructia de autostrazi, cele mai utilizate sosele din Romania raman drumurile nationale.

Companiile din Romania se asteapta la cresterea activitati, pana in august

Directorii firmelor din Romania se asteapta la o crestere a activitatii in toate sectoarele economice, in perioada iunie-august, si la un avans moderat al numarului de salariati in cele mai multe domenii, in timp ce preturile ar putea creste in.

Care este cel mai ieftin supermarket online din Romania

Carrefour , Cora , Mega Image si Selgros , patru dintre cei mai puternici jucatori traditionali pe piata de supermarket-uri. De putini ani insa, batalia s-a dus si in mediul virtual, fiecare incercand sa acopere o felie cat mai mare dintr-un tort.

Care este cel mai ieftin supermarket online din Romania: comparatie intre Carrefour, Cora, Mega Image si Selgros

Carrefour , Cora , Mega Image si Selgros , patru dintre cei mai puternici jucatori traditionali pe piata de supermarket-uri. De putini ani insa, batalia s-a dus si in mediul virtual, fiecare incercand sa acopere o felie cat mai mare dintr-un tort.

Revolutie pe piata bursiera din Europa, dupa Brexit

Operatorii bursieri London Stock Exchange si Deutsche Boerse impreuna cu organismele de reglementare examineaza consecintele deciziei britanicilor de a iesi din Uniunea Europeana asupra proiectului de.

Internetul din Romania, cel mai rapid din Europa

Romania are cea mai buna infrastructura de internet fix din Europa, arata datele ANCOM. La finele anului trecut, mai bine de jumatate dintre linii erau linii de mare viteza care permiteau viteze de.

Efectele Brexit-ului asupra unui britanic din Romania: O sa fac cerere pentru cetatenie romana

Britanicii care traiesc in Romania au un punct comun asupra rezultatului referendumul prin care Marea Britanie va parasi Uniunea Europeana. Acestia il considera o greseala majora ce va avea.

Revista presei: Alerta meteo; cea mai mare pensie din Romania; reducerea la impozitul pe locuinte

Un nou cod galben de furtuna, romanul cu cea mai mare pensie din tara si reducerea la impozitul pe locuinte acestea sunt cele mai importante subiecte ale zilei. Pentru ca suntem constienti ca nu va putem oferi inca) toate informatiile de care aveti nevoie, dar pentru ca am vrea sa gasiti cat mai multe [].

Mii de bolnavi sunt in pericol de moarte. E criza de sange in spitalele din Romania

Intr-o singura zi, in toata tara nu se doneaza nici cat sa asigure necesarul din spitalele din Capitala. Multi pacienti dependenti de rosu primesc doar cat sa supravietuiasca de.

Imagini nemaivazute intr-un oras din Romania! Primarul, in apa pana la genunchi ca sa desfunde canalizarile

Noul primar din Curtea de Arges a oferit imagini spectaculoase localnicilor, dar si internautilor. intr-o filmare aparuta pe internet, edilul a intrat imbracat in balta din centrul orasului ca.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )