Libnet.ro
UNICEF

09:45

Efectele Brexit-ului asupra unui britanic din Romania: O sa fac cerere pentru cetatenie romana

B1 B1,
Efectele Brexit-ului asupra unui britanic din Romania: O sa fac cerere pentru cetatenie romana

Britanicii care traiesc in Romania au un punct comun asupra rezultatului referendumul prin care Marea Britanie va parasi Uniunea Europeana. Acestia il considera o greseala majora ce va avea. continuă pe B1

Liviu Dragnea:Exista capacitate suficienta si la BNR, si la nivelul Guvernului, sa gestioneze efectele Brexit-ului

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, declara ca este foarte important, in actualul context al Brexit-ului, sa se negocieze in favoarea intereselor romanilor care traiesc in Marea Britanie si a pledat din nou pentru necesitatea unui proiect de tara pentru urmatorii 20 - 25 de ani.

Efectele Brexit sunt gestionabile

Efectele votului pentru iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana asupra Romaniei sunt gestionabile, iar impactul cresterii costului finantarii de pe pietele internationale poate fi diminuat prin utilizarea rezervelor valutare nationale si amanarea imprumuturilor statului pana la stabilizarea pietelor, potrivit unui comunicat al Ministerului Finantelor Publice MFP).

Ciocul mic, altfel te impusc!. Scene demne de filme cu gangsteri in parcarea unui hipermarket din Constanta (VIDEO)

Scene demne de filme cu gangsteri in parcarea unui hipermarket din Constanta. Un barbat sustine ca a fost amenintat cu pistolul. Ciocul mic, altfel te impusc!' a fost mesajul taios primit.

Top 5 cele mai circulate drumuri din Romania. Doar o portiune de autostrada se afla in top

In timp ce toata lumea, de la oficialii statului la simpli cetateni, se preocupa de constructia de autostrazi, cele mai utilizate sosele din Romania raman drumurile nationale.

PREVIZIUNE. Piata de software din Romania va depasi 3% din PIB

Presedintele Asociatiei Patronale a Industriei de Software si Servicii, Teodor Blidarus, a declarat, marti, ca piata de software din Romania va depasi 3% din PIB, iar IT-ul va reprezenta peste 10% din PIB, in urmatorii ani.

Companiile din Romania se asteapta la cresterea activitati, pana in august

Directorii firmelor din Romania se asteapta la o crestere a activitatii in toate sectoarele economice, in perioada iunie-august, si la un avans moderat al numarului de salariati in cele mai multe domenii, in timp ce preturile ar putea creste in.

Efectele bursiere ale Brexit-ului: Cei mai bogati 400 de oameni din lume au pierdut aproape 200 de miliarde de dolari

Caderile inregistrate de burse, la nivel global, in urma referendumului britanic pentru iesirea din UE, au sters 196,2 miliarde de dolari din averile celor mai bogati 400 de oameni ai planetei. Totul s-a intamplat in doar doua sedinte de tranzactionare bursiera, din care 69,2 miliarde de dolari - luni.

Adevarul Live: Ministrul Dan Stoenescu, despre Brexit si romanii din diaspora

Ministrul delegat pentru relatiile cu romanii de pretutindeni, Dan Stoenescu, vorbeste, de la ora 11. 00, la Adevarul Live, despre votul prin corespondenta, romanii din Diaspora si cum vor fi resimtite efectele Brexit-ului de romanii din Marea Britanie.

Marea Britanie isipierde parlamentarii europeni dupa votul in favoarea Brexit-ului: Romania a putea avea mai multi alesi in Legislativul european

Dupa votul in favoarea iesirii din Uniunea Europeana, Marea Britanie isi va pierde deputatii din Parlamentul European. in conditiile in Regatul Unit este a doua tara ca numar de.

Ce ar trebui sa faca Romania dupa Brexit, dar nu va face

Pentru o singura data suntem perfect de acord cu presedintele Romaniei. Criza Brexit-ului contine oportunitati importante pentru Romania. Ne temem insa ca nu ne gandim deloc la aceleasi oportunitati, dimpotriva. Din punctul nostru de vedere, avem oportunitatea sa facem o Romanie mai liberala economic si politic decat partenerii din UE, mai puternica din punctul de vedere al statului de drept decat partenerii din UE si mai atlantista chiar decat cei mai atlantisti europeni, cum e Polonia. in schimb, ne temem ca vom apuca in directia opusa.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2419 seconds )