Libnet.ro
UNICEF

01:05

Previziunile astrologice pentru cei mai importanti politicieni romani: Crin Antonescu nu va mai avea acelasi succes si in 2014

B1 B1,
Previziunile astrologice pentru cei mai importanti politicieni romani: Crin Antonescu nu va mai avea acelasi succes si in 2014

Perioada urmatoare a anului este favorabila pentru oamenii polticieni nascuti in zodiile de apa, dar si in zodia fecioarei. Crin Antonescu, Victor Ponta sau Emil Boc sunt favorizati in aceasta perioada. continuă pe B1

Iar ne facem de ras! Politia din Oslo: Am arestat mai multi cetateni romani pentru furt decat norvegieni

Politia din Oslo, Norvegia, a arestat, anul acesta, mai multi cetateni romani decat norvegieni. Printre infractiunile comise de romani se afla furtul de autoturisme si, deloc surprinzator, furtul din.

Unul dintre cei mai periculosi interlopi le rade in nas autoritatilor. Sandu Geamanu posteaza poze din inchisoare pe Facebook

Sandu Geamanu, unul dintre cei mai periculosi interlopi, condamnat la 25 de ani de puscarie pentru omor deosebit de grav, le rade in nas autoritatilor. Are telefon mobil si cont pe Facebook si isi.

Olanda: Cei mai multi hoti de buzunare la Gay Parade, de origine romana

Cei mai multi hoti de buzunare in timpul Gay Parade, desfasurat weekendul trecut in capitala Olandei sunt de origine romana. 47 de persoane au fost prinse in flagrant in timp ce incercau sa sustraga bani.

Cei mai frumosi copii urca pe scena Baby Fashion Weekend, la Mamaia

Scena din Piateta Cazino din Mamaia este dedicata in acest weekend, 9-11 august, copiilor. La Baby Fashion Weekend vor avea loc prezentari de moda cu cele mai noi tendinte si colectii vestimentare destinate copiilor si vor fi alesi cei mai frumosi copii la concursul de Mini Miss si Mini Mister.

Cei mai mari 10 producatori de echipamente telecom Huawei si-a adancit pierderile la 17,7 mil. euro

Cei mai mari 10 producatori de echipamente de telecomunicatii de pe piata locala au avut anul trecut afaceri de 525 de milioane de euro, de trei ori mai putin fata de 2011, conform datelor de la Ministerul Comunicatiilor.

Lucia a lansat videoclipul pentru cel mai recent single Hide

Hide este diferita ca stil fata de Silence si Me Over You printr-o abordare mai optimista si o nota mai pozitiva a versurilor si liniei melodice. Videoclipul a fost filmat in luna iunie in Mogosoaia si la Snagov, regizor si DoP fiind Bogdan Daragiu. Piesa Hide Like Stars) este coloana sonora a verii mele, plina .

George Enescu in interpretarea unuia dintre cei mai cunoscuti dirijori ai momentului, laureat cu Grammy, Paavo Jrvi

Publicul va avea sansa sa asculte o interpretare noua, inedita a uneia dintre cele mai frumoase lucrari compuse de maestrul George Enescu, Simfonia nr. 1 in Mi bemol Major op. 13, in cadrul acestei editii a Festivalului International George Enescu, peste exact o luna. Vezi in articol programul complet al zilei de 6 septembrie.

George Enescu in interpretarea unuia dintre cei mai cunoscuti dirijori ai momentului, laureat ...

Publicul va avea sansa sa asculte o interpretare noua, inedita a uneia dintre cele mai frumoase lucrari compuse de maestrul George Enescu, Simfonia nr. 1 in Mi bemol Major op. 13, in cadrul acestei editii a Festivalului International George Enescu, peste exact o luna. De astazi intr-o luna, pe 6 septembrie 2013, Festivalul George Enescu aduce la Bucuresti un concert extraordinar, care continua traditia Festivalului de a propune publicului roman si strain sa redescopere muzica .

Metrorex prelungeste programul de lucru, duminica, pentru cei care vor participa la meciul Dinamo - Steaua

Metrorex a luat decizia sa prelungeasca programul de duminica, cu o ora si jumatate, pentru a le permite accesul la transportul subteran si celor care vor asista la partida Dinamo -Steaua, de pe Arena.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )