Libnet.ro
UNICEF

17:45

Prezentatoarea TV Peaches Geldof a incetat din viata la varsta de 25 ani

B1 B1,
Prezentatoarea TV Peaches Geldof a incetat din viata la varsta de 25 ani

Prezentatoarea TV Peaches Geldof, a doua fiica a muzicianului Bob Geldof si a regretatei Paula Yates, a murit luni, la varsta de 25 de ani, cauzele decesului nefiind inca stabilite, potrivit BBC News. Suntem extrem. continuă pe B1

Actorul Radu Itcus a incetat din viata la varsta de 69 ani

Actorul Radu Itcus incetat din viata la varsta de 69 ani, dupa o lunga si grea suferinta, a anuntat Teatrul National Bucuresti TNB). inmormantarea va avea loc marti, de la ora 12:00, la Cimitirul.

Actorul american Mickey Rooney a incetat din viata

Actorul american Mickey Rooney, care a avut una dintre cele mai lungi cariere din istoria Hollywoodului, a decedat la varsta de 93 de ani, potrivit presei americane, relateaza AFP.

Fostul decan al Facultatii de Litere din Brasov, poetul Andrei Bodiu, a incetat din viata la varsta de 49 ani

Fostul decan al Facultatii de Litere din Brasov, poetul Andrei Bodiu, a incetat din viata, joi seara, la varsta de 49 ani, in urma unui infract, relateaza Mediafax. Bodiu se afla la o actiune a Agentiei.

Prezentatoarea TV Peaches Geldof a murit. Fiica muzicianului Bob Geldof avea de 25 de ani

Prezentatoarea TV Peaches Geldof, a doua fiica a muzicianului Bob Geldof si a Paulei Yates, a murit luni, la varsta de 25 de ani, cauzele decesului nefiind inca stabilite, informeaza bbc. com, citat de Mediafax.

S-a stins din viata dupa o durere de cap si un diagnostic tarziu. O eleva din Ploiesti a murit la spital, dupa o luna de drumuri intre medici

O eleva din Ploiesti a murit la spital, dupa o luna de drumuri intre medici. Cezara avea 18 ani si i s-a facut rau in timpul simularii de Bacalaureat. A crezut ca e o simpla raceala, iar medicii ar fi.

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3306 seconds )