Libnet.ro
UNICEF

07:15

Ce a prezis Steve Jobs, se adevereste: tabletele vor depasi vanzarile de PC-uri anul viitor

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ce a prezis Steve Jobs, se adevereste: tabletele vor depasi vanzarile de PC-uri anul viitor

Nu fii surprins daca vei incepe sa vezi mai multi oameni cu tablete decat cu laptop-uri un raport facut public luni spune ca ceea ce a prezis co-fondatorul Apple, Steve Jobs, ca tabletele vor depasi vanzarile de computere, se va adeveri pana in. continuă pe Wall-Street Ro

Chinul de a fi angajat Apple in vremea lui Steve Jobs si cat de izolati de lumea reala sunt angajatii de la rivalul Google

Steve Jobs era recunoscut drept unul dintre cei mai exigenti oameni pe care domeniul tehnologiei i-a vazut. Si asta nu pentru ca ar fi fost un inginer extraordinar, nici nu era, dar era sef si putea sa ceara tot felul de lucruri de la angajati. Iata cum descriu vechii angajati situatia de la Apple si Google.

eMAG spune ca la centrul de software pe care il deschide, costurile salariale si impozitul pe profit vor depasi 25 milioane euro in urmatorii sapte ani.

Retailer-ul online eMAG, care lanseaza in luna iulie proiectul de investitii numit Centrul de Dezvoltare Software eMAG IT Research estimeaza ca acesta va contribui cu 25,8 milioane de euro la dezvoltarea regionala, insemnand costurile salariale si impozitul pe profit in perioada 2014 - 2021. Pentru centrul la care vor fi 200 de angajati compania a obtinut un ajutor de stat de 6,65 milioane euro.

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )