Libnet.ro
UNICEF

00:07

Prima TV difuzeaza filmul Singuratatea florilor, in memoriam Radu Beligan

Adevărul Adevărul,
Prima TV difuzeaza filmul Singuratatea florilor, in memoriam Radu Beligan

Vineri 22 iulie, de la ora 20:30, Prima TV va difuza filmul Singuratatea florilor in memoriam Radu Beligan, marele actor care a incetat din viata, miercuri, la Spitalul Elias din Bucuresti. continuă pe Adevărul

A plecat cel mai bun. Ce a aparut pe pagina de Facebook a fiicei lui Radu Beligan, dupa ce maestrul a murit

Fiica lui Radu Beligan, Lamia Beligan, este sustinuta de prieteni in urma pierderii tatalui sau. Imediat dupa ce s-a aflat despre tragedie, prietenii Lamiei.

Mihai Bendeac, indurerat dupa moartea lui Radu Beligan! Cand am dat mana cu el nu m-am spalat doua zile

Moartea lui Radu Beligan l-a lasat indurerat pe Mihai Bendeac. A incetat din viata mesterul mester este un fel de superlativ al.

intruchiparea desavarsita a actorului paraseste scena. Mesajele oficialilor romani dupa moartea lui Radu Beligan

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj de condoleante la adresa actorului Radu Beligan. Viata este o scena, spunea Shakespeare. Astazi, Radu Beligan, intruchiparea desavarsita a.

Maestrul Radu Beligan a murit. Ce i-a adus sfarsitul

Maestrul Radu Beligan, in varsta de 97 de ani, a fost internat in Spitalul de Urgenta Elias vineri, la ora 13. 00, in sectia de Terapie Intensiva, in stare de.

Biografia uitata a lui Radu Beligan: Nu pot sa-l injur pe Ceausescu, el mi-a dat bani sa fac Teatrul National

In ultimii ani de viata, Radu Beligan s-a bucurat de un succes urias. O tara intreaga a fost cuprinsa de admiratie in fata unui actor care se apropia de 100 de ani si continua sa urce pe scena, transformandu-se in legenda. Aproape nimeni n-a mai avut curajul sa spuna ca lunga viata a lui Radu Beligan a mai insemnat si altceva in afara de roluri memorabile si aplauze la scena deschisa.

VIDEO. Actorul Radu Beligan a murit. Odata cu el, dispare o minunata poveste a teatrului romanesc. Va fi inmormantat sambata, 23 iulie, iar o piateta din Bucuresti ii va purta numele

Actorul Radu Beligan, a murit, miercuri, la Spitalul Elias, la varsta de 97 de ani. Corpul neinsufletit al maestrului Radu Beligan va fi expus sambata, 23 iulie 2016, intre orele 10-13, pentru un ultim omagiu, in Foaierul Salii Mari a Teatrului National I. Caragiale.

INTERVIU Radu Beligan: Vreau sa cant din lira inainte de a muri

Radu Beligan a murit. intr-un interviu acordat in decembrie 2008, atunci cand actorul aniversa 90 de ani si se pregatea sa revina pe scena, Radu Beligan a vorbit despre viata sa implinita din teatru.

Alexandru Arsinel, dupa moartea lui Radu Beligan: M-a facut sa-mi dau seama de dimensiunea talentului meu

Radu Beligan a murit. Odata cu moartea lui Radu Beligan dispare o minunata poveste a teatrului romanesc, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, actorul Alexandru Arsinel. Odata cu disparitia lui.

Radu Beligan, o legenda a teatrului romanesc. Ramas bun, maestre!

Numele maestrului Radu Beligan se identifica, de peste 75 de ani, cu teatrul. Radu Beligan a reprezentatnu doar un monument de talent, ci si un artist unic - prin glasul sau inconfundabil, prin dragostea si.

Radu Beligan a murit. Decizia luata cu putin timp inainte de moarte

A implinit 97 de ani si i-a aniversat pe scena teatrului la a 300-a reprezentatie a piesei Egoistul. in aceasta luna urma un adevarat maraton artistic - sapte s.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )