Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prima liga din Algeria este cel mai echilibrat campionat din lume!

Adevărul Adevărul,
Prima liga din Algeria este cel mai echilibrat campionat din lume!

Cu patru runde inaintea finalului de sezon, toate cele 16 echipe din prima divizie algeriana au sanse matematice la titlu, diferenta dintre primul si ultimul loc fiind de 11 puncte. continuă pe Adevărul

Sony Xperia C4 este cel mai nou smartphone pentru amatorii de selfie[VIDEO]

Pentru ca trendul selfie-urilor nu pare sa se mai potoleasca, cei de la Sony au anuntat cel mai nou smartphone pentru aceasta activitate, Sony Xperia C4. Am ajuns in punctul in care este aproape imposibil sa nu va fi facut cel putin o data un selfie cu telefonul. Raspunzand cerintelor pietei, cei de la Sony [] Sony Xperia C4 este cel mai nou smartphone pentru amatorii de selfie[VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

La 20 de ani, ea este cel mai tanar parlamentar britanic din ultimii aproape 350 de ani

Mhairi Black, in varsta de 20 de ani si membra a Partidului National Scotian SNP), este cel mai tanar politician ales din Marea Britanie din 1667, relateaza BBC News Online.

Care este cel mai bun mod de a-ti curata urechile? Afla ce spun medicii

Obisnuiesti sa-ti cureti urechile cu betigase din bumbac? Cu siguranta te gandesti ca este cea mai buna modalitate de a-ti curata urechile, fara sa folosesti apa si sapun. Potrivit unor ultime studii in domeniu,.

Cum a ajuns Apple Watch sa fie considerat cel mai bun smartwatch? [VIDEO]

In urma unor teste obiective foarte elaborate, cei de la Consumer Reports au ajuns la concluzia ca versiunea de otel a Apple Watch este cel mai bun smartwatch. Exista trei versiuni ale ceasului inteligent creat de Apple. in ordinea preturilor, este vorba de Apple Watch Sport, Apple Watch si Apple Watch Edition. Dupa ce au [] Cum a ajuns Apple Watch sa fie considerat cel mai bun smartwatch? [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

STUDIU Hip-hop este cel mai important gen aparut in ultimii 50 de ani, iar The Beatles nu a revolutionat muzica

Evolutia muzicii pop din Occident, lansata intre anii 1960 si 2010, a fost analizata de cercetatorii britanici, care au ajuns la concluzia ca acest stil muzical a trecut prin trei revolutii in ultima jumatate de secol, ca hip-hop-ul este cel mai importan gen aparut in ultimii 50 de ani, in timp ce trupei The Beatles i se atribuie pe nedrept revolutionarea industriei muzicale.

FC Barcelona - Bayern Munchen: Cel mai curajos pronostic in meciul sezonului din Liga Campionilor

FC Barcelona si Bayern Munchen se intalnesc, miercuri, de la ora 21. 45, in cel mai asteptat meci al sezonului in Liga Campionilor. Prima mansa a semifinalelor va dezlantui fotbalul total pe Camp Nou, iar o diferenta mai mare de doua goluri nu este exclusa.

Discursul lui Klaus Iohannis la receptia oferita cu prilejul Zilei Europei: Romania este o sursa de stabilitate si democratie intr-o regiune complicata. / Adoptarea euro reprezinta cel mai important proiect de tara dupa aderarea la UE

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, sambata, in discursul rostit cu ocazia receptiei oferite cu prilejul Zilei Europei, ca Romania este o sursa de stabilitate si democratie intr-o regiune complicata, un partener angajat in sustinerea statului de drept, in apararea libertatii fundamentale si in promovarea economiei de piata. Seful statului a subliniat si faptul ca Adoptarea monedei unice euro reprezinta, fara indoiala, cel mai important proiect de tara dupa aderarea Romaniei la Uniunea Europeana. Aderarea la zona euro impune, insa, o pregatire serioasa si un efort sustinut si bine coordonat in urmatorii ani din partea tuturor actorilor relevanti - politici, guvernamentali, bancari. Iohannis a mai tinut sa sublinieze ca Am convingerea ca, in scurt timp, vom face pasi semnificativi pentru a deveni membri ai Spatiului Schengen.

Gigabyte P55K, poate cel mai puternic laptop de gaming la ora actuala

Cu toate ca Gigabyte nu este primul producator care va vine in minte in materie de laptopuri de gaming, Gigabyte P55K v-ar putea schimba parerea. Timp de foarte multi ani, oricine cocheta cu achizitia unui sistem portabil de gaming nu putea sa opteze decat pentru niste sisteme supradimensionate si incredibil de grele. in ultima perioada, [] Gigabyte P55K, poate cel mai puternic laptop de gaming la ora actuala Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

in cel mai recent test, Facebook va permite sa va personalizati news feed-ul

Nici o functie noua nu este introdusa in Facebook permanent fara o perioada de testare in care este agregat feedback-ul unui grup restrans de utilizatori. Fara echivoc, Facebook este cea mai mare retea sociala de pe mapamond. Din acest motiv, daca ceva merge prost, numarul celor frustrati poate depasi un miliard de persoane. Pentru a [] in cel mai recent test, Facebook va permite sa va personalizati news feed-ul Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Real Madrid, cel mai scump club de fotbal din lume, pentru al treilea an consecutiv

Campioana europeana Real Madrid, este cea mai valoroasa echipa din lume, conform clasamentului dat publicitatii miercuri de revista americana Forbes, citata de Agerpres. Echipa este evaluata la 3,26 miliarde.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )