Libnet.ro
UNICEF

06:00

Prima masura luata de Simona Halep, dupa ce a suferit cumplit din cauza caldurii de la Washinghton

Adevărul Adevărul,
Prima masura luata de Simona Halep, dupa ce a suferit cumplit din cauza caldurii de la Washinghton

Simona Halep a fost nevoita sa abandoneze in sferturile de finala ale turneului de la Washinghton, din cauza caldurii excesive. continuă pe Adevărul

Masura luata de Simona Halep, dupa problemele pe care le-a avut la Washington

Dupa ce a fostnevoita sa se retraga din cauza caldurii in sfertul de finala de la Washington, in care a intalnit-o pe Ekaterina Makarova,Simona Halepa decis,.

Simona Halep, dupa ce a abandonat la Citi Open: Ma durea capul si imi era putin rau, astfel ca era mai bine sa ma opresc

Jucatoarea de tenis Simona Halep a declarat, dupa ce a abandonat in sferturile de finala ale turneului Citi Open de la Washington, ca nu a continuat meciul cu Ekaterina Makarova deoarece o durea capul si ii era putin rau.

Simona Halep si-a aflat prima adversara de la Toronto

Cap de serie numarul 2 in turneul WTA Premier de la Toronto, Simona Halep a aflat marti seara impotriva cui va debuta la competitia canadiana.

Simona Halep a dezvaluit care a fost una dintre marile ei greseli, facute la inceputul carierei. Am stat prea mult acolo!

Simona Halep s-a aflat luni, 7 august, in centrul atentiei la Toronto. Simona a povestit cum s-a refacut psihic dupa ratarea la mustata a titlului la Roland Garros, scrie.

Simona Halep si-a aflat posibilele adversare de la Toronto. Cosmarul acestui an ii poate iesi in fata in sferturi

Simona Halep va juca saptamana viitoare la Rogers Cup, care anul acesta se disputa la Toronto, dupa ce acum un an a avut loc la Montreal.

Simona Halep dezvaluie sfatul dat Biancai Andreescu: Daca e gresit, imi pare rau

Simona Halep a dezvaluit recent ca i-a oferit un sfat tenismenei canadiene de origine romana, Bianca Andreescu, sportiva considerata o mare speranta a tenisului feminin, in a carei ascensiune, Halep.

Simona Halep: Citesc pe Internet citate care ma motiveaza. Ele imi dau forta sa merg mai departe

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a declarat, luni seara, intr-o conferinta de presa la Toronto, ca strategia ei pentru a se motiva este sa citeasca citate pe Internet.

Simona Halep, mesaj superb la adresa unei colege din circuitul WTA

Simona Halep a laudat-o pe Karolina Pliskova pentru primul lor WTA pe care l-a obtinut. Romanca a avut doar cuvinte frumoase la adresa liderului mondial si spune ca a ajuns pe acest loc pentru ca a.

Adevarul Live: Simona Halep, sansa uriasa pentru locul unu!

Simona Halep incepe maine asaltul la Toronto, unde are de aparat trofeul cucerit anul trecut . Romanca se lupta cu Pliskova si Angelique Kerber pentru locul unu mondial .

Simona Halep despre Rogers Cup: Sunt unele turnee la care ma simt ca acasa. Acesta este unul dintre ele

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, a declarat ca se simte ca acasa la Rogers Cup, turneu care se desfasoara alternativ la Montreal si Toronto, subliniind ca atmosfera este foarte buna, iar publicul ii este mereu aproape.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )