Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prima reactie de la Banca Nationala dupa ce Guvernul a anuntat taxa pe lacomie

Antena3 Antena3,
Prima reactie de la Banca Nationala dupa ce Guvernul a anuntat taxa pe lacomie

Nivelul ROBOR este imputabil intregii tari, el depinde de realitatile din tara si in primul rand de rata inflatiei si atunci nu se poate spune ca bancile sunt lacome deoarece cresc acest indice din cauza un. continuă pe Antena3

Prima reactie de la ministrul Sanatatii, dupa ce o bacterie extrem de periculoasa a fost gasita pe lenjeria dintr-un spital

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a anuntat ca a fost informata de catre Directia de Sanatate Publica in legatura cu situatia de la spitalul din Rosiorii de Vede unde ar fi fost descoperita o.

Guvernul impune taxa pe lacomie pentru banci

Guvernul a anuntat in aceasta seara ca va introduce, de la 1 ianuarie 2019, o taxa pe lacomie pe activele bancilor, acestea urmand sa fie taxate diferentiat, in functie de nivelul Robor la 3 si la 6 luni si spera sa obtina suplimentar 3,6 miliarde de lei anul viitor.

Guvernul impune taxa pe lacomie pentru banci! Anuntul facut de ministrul Finantelor

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a explicat marti, la Guvern, ca Executivul va introduce de la 1 ianuarie 2019 o taxa pe lacomiepentru banci. Potrivit proiectului de Ordonanta prezentat.

VIDEO Guvernul impune taxa pe lacomie pentru banci. Ce alte masuri a mai prezentat azi Teodorovici

Ministrul Finantelor a prezentat astazi mai multe masuri fiscale-bugetare, unele dintre ele deja anuntate de liderul PSD Liviu Dragnea. Printre acestea se numara taxa pe lacomie, care va fi impusa bancilor, respectiv taxarea acestora in functie de ROBOR.

LIVETEXT/VIDEO Guvernul introduce taxa pe lacomie pentru banci / Teodorovici prezinta modificarile de taxe si impozite pentru 2019 DOCUMENT

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, prezinta modificarile de taxe si impozite pentru 2019. Potrivit documentului elaborat de finante, Guvernul va introduce taxa pe lacomie care vizeaza bancile.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )