Libnet.ro
UNICEF

06:16

Prima reactie a iubitei lui Liviu Dragnea, dupa ce fostul lider PSD a fost arestat. Este un moment greu!

Playtech Playtech,
Prima reactie a iubitei lui Liviu Dragnea, dupa ce fostul lider PSD a fost arestat. Este un moment greu!

Liviu Dragnea isi va petrece urmatorii trei ani si jumatate in inchisoare, dupa ce a fost condamnat in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman. Fostul lider al PSD intentiona sa se casatoreasca cu partenera sa mai tanara, Irina Tanase, dar planurile le-au fost date peste cap. Liviu Dragnea a fost incarcerat luni dupa-amiaza, dupa [] . continuă pe Playtech

SONDAJ Ce se va intampla cu Liviu Dragnea, dupa esecul PSD in alegeri?

Rezultatele foarte slabe ale PSD in alegerile europarlamentare a declansat deja lupta pentru putere in PSD. Iar luni liderul actual al partidului, Liviu Dragnea, primeste sentinta in dosarul angajarilor fictive. Sondaj HotNews. ro: Ce se va intampla cu Liviu Dragnea, dupa esecul PSD in alegeri?.

Care a fost prima meserie a lui Liviu Dragnea si cum a facut primii bani. A vandut inclusiv bere la halba

Putini stiu ce facea Liviu Dragnea inainte de a intra in politica, iar date despre trecutul sau ca om de afaceri se gasesc greu. Jurnalistii au sapat insa in trecutul celui care, pana luni 27 mai, era considerat cel mai puternic om din Romania. Liviu Dragnea, la fel ca alti oameni de afaceri care au [] .

Anunt-soc facut de Liviu Dragnea dupa afisarea primelor rezultate exit-poll: Analiza trebuie facuta intre Gabriela Firea si Calin Popescu-Tariceanu

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminica seara, dupa afisarea primelor rezultate exit-poll ca el nu a declarat niciodata ca vrea sa candideze la alegerile prezidentiale. Eu cred ca PSD foarte.

TVR - pe cale sa scape de sanctiunea CNA pentru prima emisiune Viata Satului cu Liviu Dragnea

Televiziunea romana este pe cale sa scape de sanctiune CNA pentru emisiunea Viata Satului cu Liviu Dragnea, din campania electorala. Marti, forul audiovizual a supus a doua oara la vot propunerile de sanctiune facute, saptamana trecuta, pentru prima dintre cele doua emisiuni cu Dragnea, iar ambele propuneri au cazut. Exista posibilitatea ca subiectul sa fie din nou analizat, daca vreun membru va cere acest lucru, dar din informatiile HotNews. ro sunt slabe sanse ca acest caz, al primei emisiuni cu liderul PSD, sa fie solutionat. Vezi in text supiciunile privind o interventie de sus pentru realizatorul emisiunii Viata Satului, din scandalul inregistrarilor lui Dragos PatraruUPDATE Comisia de Etica a TVR va analiza cele doua editii cu Liviu Dragnea la Viata Satului, existand sesizari in acest sens, dupa cum a spus pentru HotNews. ro seful Comisiei, Horia Grusca.

Mesajul lui Florin Calinescu pentru Liviu Dragnea: in urma ta, ramane cea mai jegoasa adunare de partid

Florin Calinescu i-a transmis un mesaj lui Liviu Dragnea, dupa ce fostul sef PSD a fost condamnat la inchisoare. Actorul, in stilul sau caracteristic si inconfundabil, i-a adresat cateva cuvinte de incurajare, avand in vedere ca va sta o perioada dupa gratii. Florin Calinescu face parte dintre putinii artisti si persoane publice care are curajul [] .

Liviu Dragnea, anunt surpriza despre candidatul la presedintie

Anunt surpriza al lui Liviu Dragnea dupa sondajele exit-poll, care aduc PSD la egalitate cu PNL. Toti au ramas mirati sa il auda pe Liviu Dragnea resemnat. in plus, Seful PSD i-a cerut premierului Dancila sa nu iti depuna mandatul. Eu nu am spus niciodata ca vreau sa candidez la presedintie. Mereu vorbesc dupa agenda [] .

Cine sunt cele cinci judecatoare care au decis condamnarea lui Liviu Dragnea

Dupa trei ani de procese, Liviu Dragnea a fost condamnat azi la inchisoare de un complet format din cinci judecatoare. Decizia este definitiva si a fost luata cu majoritate 4 din 5), scrie Libertatea. Trimis.

Prima reactie a logodnicei Irina, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea

Iubita lui Liviu Dragnea a facut prima declaratie dupa ce fostul lider PSD a fost condamnat la 3 ani si sase luni de inchisoare. Liviu Dragnea si iubita lui, Irina Tanase, urmau sa se casaoreasca.

Victor Ponta, prima reactie dupa condamnarea la inchisoare a lui Liviu Dragnea: A tras dupa el in prapastie Romania

Fostul premier PSD Victor Ponta a reactionat imediat la vestea condamnarii la inchisoare cu executare a lui Liviu Dragnea. Nu ma bucur de necazul nimanui si nu comentez sentinte penale / ma bucur ca decizia vine.

Prima reactie a Gabrielei Firea dupa condamnarea lui Liviu Dragnea: Sa nu ne sfasiem intre noi pentru putere

Gabriela Firea a avut o prima reactie dupa ce Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv la inchisoare. Primarul General al Capitalei Ne aflam intr-un moment de rascruce si avem de luat, sub presiunea.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )