Libnet.ro
UNICEF

19:00

Prima reactie a PSD dupa inchiderea urnelor: 4 milioane de romani au iesit astazi sa voteze. 4 milioane este gigant (VIDEO)

B1 B1,
Prima reactie a PSD dupa inchiderea urnelor: 4 milioane de romani au iesit astazi sa voteze. 4 milioane este gigant (VIDEO)

Codrin Stefanescu este primul social-democrat care a reactionat, imediat dupa inchiderea urnelor, in conditiile in care, potrivit datelor partiale, referendumul pentru redefinirea familiei are sanse mari sa nu. continuă pe B1

Coalitia pentru Familie, prima reactie dupa esecul referendumului. Gheorghiu: Traim o zi istorica chiar daca telul nostru e nemplinit. Data viitoare vom reusi

Coalitia pentru Familie a recunoscut esecul referendumului, acuzand o campanie de dezinformare. E ciudat ca partide care au votat legea de revizuire si-au retras sprijinul, a declaratliderul CpF, Mihai Gheorghiu, dupa inchiderea urnelor.

Ludovic Orban: O tema care a beneficiat de o sustinere de 80% din populatia Romaniei nu a intrunit pragul. Liviu Dragnea a furat cei 3 milioane de romani(VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, a reactionat, duminica seara, imediat dupa inchiderea urnelor, in conditiile in care datele partiale indica faptul ca referendumul privind redefinirea familiei toate sansele de a.

Dan Barna (USR) anunta o prezenta finala la referendum de 19,5% si cere demisia Guvernului, care a aruncat 40 de milioane de euro pe o fantasma

Presedintele USR, Dan Barna, a cerut duminica, dupa inchiderea urnelor a votul pentru referendum, demisia Guvernului Viorica Dancila, care a aruncat 40 de milioane de euro pe o fantasma.

Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, prima reactie dupa arestarea fostului ministru

Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, a transmis un mesaj dupa ce aceasta a fost arestata pe strada in Costa Rica. Am ales sa fac aceasta postare, cu Elena si fetita noastra Eva Maria, in semn de multumire.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2212 seconds )