Libnet.ro
UNICEF

09:45

Prima reactie a Simonei Halep dupa victoria din turul al II-lea de la Miami

Adevărul Adevărul,
Prima reactie a Simonei Halep dupa victoria din turul al II-lea de la Miami

Simona Halep s-a declarat multumita de evolutia ei in meciul cu japoneza Naomi Osaka, din mansa a doua a Miami Open, precizand ca nu a avut dureri la genunchiul stang. continuă pe Adevărul

Daniel Dobre, antrenorul Simonei Halep: Simona simte foarte bine ce se ntmpla pe teren, mai are mult potential de crestere. Obiectivul e cstigarea unui Slam

Daniel Dobre este un om precis: a intrat la noi in redactie exact la ora stabilita pentru interviu, in ciuda unui drum de 45 de minute printr-un trafic neasteptat de greu. imbracat in trening venea direct de la baza Pescariu, unde lucreaza de zece ani) antrenorul secund al Simonei Halep a dat senzatia de alert si relaxat. Ca jucator, ne-a marturisit ca era genul cerebral si disciplinat cam ca Andy Murray, daca as fi avut serviciu mai bun.

Valentina Pelinel, prima reactie despre faptul ca ar fi inselata de Cristi Borcea: Nu e normal asa?

La scurt timp dupa ce in presa a aparut zvonul conform caruia Cristi Borcea si-ar fi gasit o amanta bruneta, Valentina Pelinel a avut prima reactie. Frumoasa mamica e mult prea preocupata de cresterea.

WTA Miami: Naomi Osaka a invins-o pe Kristina Kucova si va fi adversara Simonei Halep in turul doi

Jucatoarea de tenis Naomi Osaka Japonia), locul 49 WTA, a invins-o pe Kristina Kucova Slovacia), pozitia 82 in ierarhia mondiala, in runda inaugurala la Miami Open, urmand ca in turul doi sa joace cu Simona Halep, cap de serie numarul 3 si locul 5 WTA.

Camelia Bogdan dupa suspendarea din magistratura: Legea care a dus la aceasta decizie este neconstitutionala (VIDEO)

Consiliul Superior al Magistraturii CSM) a decis joi sa o suspende pe Camelia Bogdan din functia de judecator la Curtea de Apel Bucuresti pe perioada judecarii recursului facut de magistrat la decizia de.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )