Libnet.ro
UNICEF

17:00

Prima tara din Europa care deschide mall-urile: cum se va desfasura activitatea in centrele comerciale

Playtech Playtech,
Prima tara din Europa care deschide mall-urile: cum se va desfasura activitatea in centrele comerciale

Inchiderea mall-urilor a dus la un numar masiv de oameni aflati in somaj si mai multe tari se gandesc cum isi vor putea relua activitatea centrele comerciale. Prima tara din Europa care. continuă pe Playtech

Marea Britanie a devenit prima tara din Europa cu mai mult de 30.000 de decese provocate de COVID-19

Marea Britanie a devenit prima tara din Europa care a inregistrat mai mult de 30,000 de morti din cauza noului coronavirus. Potrivit worldometers. info, miercuri, au fost testati pozitiv cu COVID-19 inca 6,111.

CORONAVIRUS |Rares Bogdan: Romania este singura tara din Europa care a venit cu 9 luni de amanare a ratelor. 280 de mii de romani au apelat la asta (VIDEO)

Euparlamentarul Rares Bogdan a declarat, in emisiunea Dosar de politician, moderata de Silviu Manastire, ca Romania este singura tara din Europa care a luat masura amanarii cu 9 luni a platii.

CORONAVIRUS Rusia devine a cincea tara cea mai afectata din Europa

Rusia a devenit miercuri a cincea cea mai afectata tara din Europa de coronavirus dupa ce a inregistrat peste 10. 000 de cazuri noi pentru a patra zi consecutiv.

Coronavirus: O parte din Europa incepe sa se redeschida luni Care sunt tarile si ce vor putea face cetatenii lor

Dupa cateva saptamani de carantina, o parte din Europa se va redeschide cu precautie, primele masuri de relaxare intrand in vigoare de luni, potrivit AFP. Sunt si tari precum Germania, Austria si Spania care au relaxat o parte din masuri, dar nicio tara nu se va redeschide in intregime. Ce vor avea voie si ce nu cetatenii acestor tari?Spania: La plimbare sau alergare, spaniolii au iesit pe strazi dupa 48 de zile de izolare.

Kovesi: Hotararea CEDO consolideaza statutul tuturor magistratilor din Europa Sper sa reprezinte o reparatie simbolica pentru toti magistratii hartuiti in ultimii ani

Laura Codruta Kovesi sustine ca hotararea CEDO, care i-a dat castig de cauza in procesul privind revocarea sa de la sefia DNA, consolideaza statutul tuturor magistratilor din Europa si reprezinta o reparatie simbolica pentru toti magistratii hartuiti in ultimii ani.

Laura Codruta Kovesi, despre decizia CEDO: Clarifica o chestiune de principiu legata de independenta procurorilor si consolideaza statutul tuturor magistratilor din Europa

Laura Codruta Kovesi a avut, marti, o prima reactie dupa ce Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO) i-a dat castig de cauza in procesul intentat dupa ce a fost revocata dela conducerea Directiei.

COVID-19 Sprijinul acordat de Banca Mondiala tarilor din Europa si Asia Centrala depaseste suma de 1,4 miliarde USD

Anna Bjerde, de nationalitate suedeza, a devenit noul Vicepresedinte al Bancii Mondiale pentru Europa si Asia Centrala la data de 1 mai 2020. in aceasta functie, doamna Bjerde va conduce activitatea strategica, analitica, operationala si de cercetare a Bancii Mondiale in aceasta regiune, conform unui comunicat remis redactiei noastre.

Wizz Air lanseaza zboruri low cost din Europa spre Abu Dhabi

Wizz Air, a anuntat astazi cinci noi rute de pe Aeroportul International Abu Dhabi AUH). Rutele vor conecta capitala Emiratelor Arabe Unite cu Budapesta si Bucuresti din iunie 2020 si cu Cluj-Napoca, Katowice si Sofia din septembrie 2020, cu conditia reluarii activitatilor de aviatie in tarile respective, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Bakeronline.ro, platforma care ofera ocazia afacerilor mici si mijlocii din industria de panificatie, cofetarie si ciocolaterie sa treaca GRATUIT in online

Puratos Romania, unul dintre cei mai importanti jucatori globali in productia de materii prime pentru industria de panificatie, patiserie si cofetarie, lanseaza in premiera in Romania platforma virtuala www. bakeronline. ro , singura care permite.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )