Libnet.ro
UNICEF

20:30

Prima tara din lume in care cannabisul va fi vandut in farmacii incepand din iulie. Cate grame veti putea cumpara lunar

Antena3 Antena3,
Prima tara din lume in care cannabisul va fi vandut in farmacii incepand din iulie. Cate grame veti putea cumpara lunar

In farmaciile din America de Sud se va gasi cannabis, care va putea fi cumparat de orice adult, in scop recreational. Consumatorii vor trebui sa aiba cel putin 18 ani, sa se inscrie. continuă pe Antena3

Rusia trimite CEL MAI MARE submarin din lume in Marea Baltica pentru a inota in ape NATO! Doar 20 de focoase NUCLEARE la bord! (VIDEO, FOTO)

Are 150 m lungime, un tonaj de 200 de arme la bord dintre care 20 nucleare), este cel mai mare submarin militar din lume si e pe punctul de a parasi Marea Alba cu destinatia Marea Baltica, acolo unde NATO si-a re.

A fost desemnat cel mai bun restaurant din lume in 2017: Bucataria europeana a castigat pe continentul american (FOTO)

Eleven Madison Park, un restaurant din New York, care interpreteaza intr-o maniera newyorkeza bucataria europeana moderna, ocupa primul loc in topul celor mai bune 50 de restaurante din lume,.

Cazul fetei din Sibiu care ar fi prima victima a jocului Balena Albastra, anuntat doar ca sa justifice campania lansata de Gabriela Firea si Carmen Dan

Procurorii din Sibiu au anuntat miercuri ca o eleva din acest oras ar putea fi prima victima din Romania a jocului Balena Albastra. Acestia au sustinut ca au indicii ca fata nu a cazut de.

FOTO. O fosta Miss World a devenit cel mai tanar primar al Gibraltarului. Tanara a primit titlul de cel mai frumos primar din lume

Kaiane Lopez, o fosta regina a frumusetii, a devenit cel mai tanar primar al Gibraltarului. De asemenea, ea a fost desemnata si cel mai frumos primar din lume, potrivit The Telegraph.

Cel mai scump ou de Paste din lume - FOTO

Cel mai scump ou de Paste din lume este din aur alb, incrustat cu 910 diamante. Sursa:inews. bg Piesa unicat a fost realizata la Londra de bijutierul Martin Geoffrey si este de.

Procurori: Adolescenta din Sibiu care a murit luna trecuta dupa ce a cazut de pe acoperisul unui bloc juca Balena Albastra

Adolescenta in varsta de 15 ani din Sibiu care a cazut de pe acoperisul unui bloc din oras, la jumatatea lunii martie, juca Balena Albastra, iar decesul nu a fost un accident, au anuntat, miercuri, procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Sibiu, citati de News. ro.

Educatoarea din Capitala care il facea animal pe un copil de 3 ani, sanctionata cu reducerea salariului cu 15% pentru patru luni

Educatoarea de la gradinita Scolii nr. 41 din Capitala care la jumatatea lunii februarie a fost inregistrata, cu un reportofon ascuns intr-o jucarie, in timp ce il facea pe un copil de trei ani, animal, va fi sanctionata cu reducerea salariului cu 15 la suta pentru patru luni. Decizia a fost luata de Comisia de disciplina a unitatii de invatamant, a declarat, miercuri, pentru News. ro, inspectorul scolar Stefania Manea.

Business report:Ghid: cum sa-ti cumperi vechime in munca si cat timp mai este valabila aceasta oportunitate; Lobby la Guvern pentru educatie timpurie;Windows nu mai este cel mai popular sistem de operare din lume

Cel mai nou distribuitor de medicamente, Dona Logistica, deschide un depozit care va deservi sudul tarii. Eugen Banciu, actionarul majoritar al lantului de farmacii Dona, anunta ca in luna aprilie.

Prima victima din Romania a jocului Balena albastra! Anchetatori: O adolescenta s-a aruncat intentionat de pe un bloc

Prima victima a jocului Balena albastra din tara noastra. Anchetatorii au anuntat ca Denisa Voilean, adolescenta care s-a aruncat de pe un bloc in data de 15 martie, a facut acest gest.

Prima victima din Romania a jocului Balena albastra! Anchetatori: O adolescenta s-a aruncat intentionat de pe un bloc (FOTO)

Prima victima a jocului Balena albastra din tara noastra. Anchetatorii au anuntat ca Denisa Voilean, adolescenta care s-a aruncat de pe un bloc in data de 15 martie, a facut acest gest.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3337 seconds )