Libnet.ro
UNICEF

01:06

Prima victima de la Simferopol. Ofiter ucrainean, impuscat in luptele pentru preluarea ...

România Liberă România Liberă,
Prima victima de la Simferopol. Ofiter ucrainean, impuscat in luptele pentru preluarea ...

Un ofiter ucrainean a fost ranit prin impuscare la Simferopol, intr-o tentativa de luare cu asalt a unei bazei militare din capitala Crimeei, ocupata de trupe ruse, a declarat marti comandantul Marinei ucrainene Serghii Gaiduk, relateaza Mediafax. Tentative de luare cu asalt a unitatilor militare, cu armele, s-au multiplicat in aceste zile. Intr-un atac impotriva unei baze de la Simferopol, un ofiter ucrainean a fost ranit prin impuscare la nivelul unui picior, a declarat Gaiduk intr-o . continuă pe România Liberă

Ofiter ucrainean, impuscat in Crimeea

Un ofiter ucrainean a fost ranit prin impuscare la Simferopol, intr-o tentativa de luare cu asalt a unei bazei militare din capitala Crimeei, ocupata de trupe ruse, a declarat marti comandantul Marinei ucrainene Serghii Gaiduk, relateaza AFP.

Ofiter ucrainean, impuscat in Crimeea. Iateniuk:Conflictul trece de la faza politica la faza militara

Un ofiter ucrainean a fost ranit prin impuscare la Simferopol, intr-o tentativa de luare cu asalt a unei bazei militare din capitala Crimeei, ocupata de trupe ruse, a declarat marti comandantul Marinei ucrainene Serghii Gaiduk, relateaza AFP. Premierul ucrainean Arseni Iateniuk a anuntat marti ca starea de alerta din tara sa a escaladat de la stagiul politic la cel militar, calificand incidentul drept o crima de razboi.

Prima victima de la Simferopol. Un militar ucrainean a fost ucis.

Un militar ucrainean a fost ucis in Crimeea, a anuntat marti Ministerul Apararii, transmite AFP. Anterior, comandantul Marinei ucrainene Serghii Gaiduk, a afirmat ca un ofiter ucrainean a fost ranit prin impuscare la Simferopol, intr-o tentativa de luare cu asalt a unei bazei militare din capitala Crimeei, ocupata de trupe ruse, relateaza Mediafax. Citeste si: Flota ucraineana din Crimeea, anexata si ea Rusiei Tentative de luare cu asalt a unitatilor militare, prin recurgerea la arme, s-au .

CONFLICT ARMAT in Crimeea: Un ofiter ucrainean a fost impuscat

Un ofiter ucrainean a fost ranit prin impuscare la Simferopol, intr-o tentativa de luare cu asalt a unei bazei militare din capitala Crimeei, ocupata de trupe ruse, a declarat marti comandantul Marinei ucrainene.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )