Libnet.ro
UNICEF

13:30

Primar din judetul Galati gasit incompatibil de ANI

Adevărul Adevărul,
Primar din judetul Galati gasit incompatibil de ANI

Este vorba despre actualul primar al comunei Liesti, Iulian Bot, aflat la al doilea mandat consecutiv. Edilul risca acum sa fie decazut din functia publica pe care o ocupa. continuă pe Adevărul

Un comisar al Garzii Nationale de Mediu, gasit incompatibil de ANI.

Inspectorii de integritat au decoperit ca Gheorghe Ratiu, comisar in cadrul Garzii Nationale de Mediu Comisariatul Regional Cluj s-a aflat in stare de incompatibilitate in perioada 17 august 2010 13 decembrie 2012, a detinut simultan cu functia de comisar si calitatea de administrator membru in Consiliul de administratie in cadrul Regiei Autonome Ocolul Silvic Bratcuta, se arata intr-un comunicat al ANI. Gheorghe Ratiu a incalcat dispozitiile art. 94, alin. 2), lit.

Fostul prefect de Neamt, gasit incompatibil de ANI.

Agentia Nationala de Integritate a constatat existenta starii de incompatibilitate in cazul lui Dan Vasile Constantin, Consilier judetean in cadrul Consiliului Judetean Neamt mandatul 2012-2016) si fost Prefect al Judetului Neamt. Constantin s-a aflat in stare de incompatibilitate, intrucat, in perioada exercitarii mandatului de consilier judetean, a incheiat si semnat in calitate de furnizor) un contract de furnizare produse, in valoare totala de 4. 300 Lei, fara T. A, intre S.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )