Libnet.ro
UNICEF

21:45

Un primar din judetul Galati ar putea ramane fara mandat dupa ce si-a premiat fiul de 21 de ori

Adevărul Adevărul,
Un primar din judetul Galati ar putea ramane fara mandat dupa ce si-a premiat fiul de 21 de ori

Vorbim despre primarul comunei Poiana, Tudor Trofim, carein perioada exercitarii celui de al doilea mandat 2008 - 2012), a emis si semnat un numar de 21 dispozitii in baza carora fiul sau, in calitate de angajat al primariei aflat in directa subordonare a tatalui sau), a beneficiat de avantaje materiale. continuă pe Adevărul

Primar din Galati, in conflict de interese

Agentia Nationala de Integritate a constatat incalcarea regimului juridic al conflictului de interese in materie administrativa in cazul primarului comunei Poiana dn judetul Galati, Trofim Tudor, dupa ce a emis dispozitii de plata prin care fiul sau a beneficiat de bonusuri.

Fostul primar din Cluj-Napoca Sorin Apostu, condamnat definitiv

Fostul primar din Cluj-Napoca, Sorin Apostu a fost condamnat definitiv, luni, de instanta suprema, la patru ani si sase luni de inchisoare cu executare, in dosarul in care este acuzat de fapte de coruptie.

Academia Romana ramane fara terenuri in Constanta: 117 hectare, inchiriate de Grivco pentru un proiect esuat

Compania infiintata de Dan Voiculescu, Grivco, a inchiriat si 117 hectare de teren agricol in judetul Constanta, pentru un proiect care nu s-a mai realizat, potrivit jurnalistilor de la.

Piata autohtona de ciment ar putea ramane la nivelul anului trecut

Reporter: Cum credeti ca va fi anul 2014 din punct de vedere al vanzarilor de ciment, avand in vedere evolutia din primul semestru si faptul ca avem alegeri prezidentiale in toamna?.

Fostul primar din Cluj-Napoca Sorin Apostu a fost dus la Penitenciarul Gherla

Fostul primar clujean Sorin Apostu a fost dus, miercuri, la Penitenciarul Gherla, unde urmeaza sa execute o condamnare de patru ani si sase luni de inchisoare pentru luare de mita si spalare de bani. Acesta va.

O casa din zona protejata Armeneasca, demolata fara autorizatie. PMB sesizeaza Parchetul

O casa veche de peste 100 de ani din zona protejata Armeneasca a fost demolata, in weekend, fara ca proprietarii sa aiba autorizatie de desfiintare, informeaza Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )