Libnet.ro
UNICEF

09:45

Primaria Capitalei aloca mai multi bani pentru RATB

România Liberă România Liberă,
Primaria Capitalei aloca mai multi bani pentru RATB

Regia Autonoma de Transport Bucuresti RATB) va primi, in 2015, mai multi bani de la Primaria Capitalei, in ciuda faptului cp bugetul municipalitatii este mai mic, informeaza Digi 24. continuă pe România Liberă

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, da mai multi bani pentru cimitire decat pentru ajutoarele sociale (VIDEO)

Primarul general Sorin Oprescu este criticat pentru faptul ca investeste sume mari pentru cimitire, in loc sa dea bani pentru ajutoare, informeaza B1 TV. in timp ce bugetul pentru Directia Asistenta Sociala.

Primaria Capitalei va face un studiu de 1 milion de lei pentru a decide daca autostrada suspendata va fi facuta in parteneriat public privat sau prin concesiune (VIDEO)

Autostrada suspendata inelul median), promisa de primarul Sorin Oprescu inca de acum 7 ani, se pare ca va fi facuta dupa ce primaria Capitalei va intocmi un studiu pentru a decide daca este mai bine sa fie.

Cati bani cheltuie Primaria Capitalei in 2015 pe statui

Primaria Capitalei prin Administratia Monumentelor si Patrimoniului Turistic va cheltui in 2015 circa 10 milioane de lei pentru realizarea si amplasarea mai multor sculpturi in Capitala. Pentru finalizarea monumentului Aripi, ce ar urma sa fie amplasat la Casa Presei, municipalitatea a alocat 3 milioane lei. Initial, primarul Sorin Oprescu a cerut 5,5 milioane lei, insa consilierii locali au mai taiat din suma. Pentru realizarea statuii din bronz dedicata printului Rainier al III-lea de Monaco si realizata de Ionel Stoicescu au fost alocati 3,9 milioane lei, dintre care 1,2 milioane lei pentru soclul statuii.

VIDEO Campania Fa ce face popa: mai multi preoti din Bucuresti doneaza sange de Vinerea Mare

Mai multi preoti din Bucuresti au pornit o campanie sub deviza Fa ce face popa prin care incurajeaza donarea de sange. Preotii au donat astazi sange la Centrul de Transfuzie din Bucuresti unde au si filmat un scurt videoclip. Fata de alte tari UE, in Romania numarul donatorilor de sange este mai mic, mai putin de jumatate din cel necesar. Ultima mare criza de sange din spitalele romanesti a aparut in vara lui 2014.

VIDEO Campania Fa ce face popa: mai multi preoti catolici din Bucuresti doneaza sange de Vinerea Mare ortodoxa

Mai multi preoti catolici din Bucuresti au pornit o campanie sub deviza Fa ce face popa prin care incurajeaza donarea de sange. Preotii au donat astazi sange la Centrul de Transfuzie din Bucuresti unde au si filmat un scurt videoclip. Fata de alte tari UE, in Romania numarul donatorilor de sange este mai mic, mai putin de jumatate din cel necesar. Ultima mare criza de sange din spitalele romanesti a aparut in vara lui 2014.

LinkedIn cumpara cel mai important site pentru educatia voastra: Lynda.com

In incercarea de a va pregati mai bine pentru viitorul vostru loc de munca, cei de la LinkedIn au cumparatserviciul de cursuri online Lynda. com. in timp ce Facebook reuseste sa fie subiectul unor noi stiri aproape in fiecare zi, cei de la LinkedIn fac o treaba foarte buna in a evita lumina reflectoarelor. Este adevarat [] LinkedIn cumpara cel mai important site pentru educatia voastra: Lynda. com Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Declaratie comuna a liderilor statelor nordice: Rusia reprezinta cea mai mare amenintare pentru securitatea Europei

Liderii celor mai importante state nordice - Suedia, Norvegia, Finlanda, Danemarca si Islanda - au semnat o declaratie comuna privind o colaborare mai stransa in domeniul apararii si solidaritate crescuta cu tarile baltice, cu scopul de a intari securitatea regionala. Ministrii Apararii din cele cinci tari nordice considera ca Europa de Nord trebuie sa fie pregatita pentru eventuale riscuri sau incidente provocate de Rusia. Actiunile Rusiei reprezinta cea mai mare amenintare pentru securitatea Europei, arata cei cinci ministri in declaratia comuna. Propaganda Rusiei si manevre politice contribuie la insamantarea discordiei intre natiuni si in interiorul organizatii precum NATO si UE, adauga acestia.

Radu Tudor: Din pacate, campaniile la noi sunt cel mai bun prilej pentru a folosi bani negri

Klaus Iohannis a trimis, vineri, Parlamentului cererea de reexaminare a Legii pentru modificarea actului normativ privind finantarea activitatii partidelor si a campaniilor electorale, apreciind ca legea.

VIDEO Bani pentru IMM-uri: Sute de business angels, asteptati cu investitii de minimum 3.000 de euro fiecare

O firma mica, aflata la inceput de drum, ar putea sa obtina finantari mai usor de la un investitor privat, prin viitoarea lege care ofera investitorilor de tip business angel anumite scutiri de impozite. Florin Jianu, initiatorul proiectului, mizeaza pe aparitia a sute de business angels in Romania.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1973 seconds )