Libnet.ro
UNICEF

10:30

VIDEO Bani pentru IMM-uri: Sute de business angels, asteptati cu investitii de minimum 3.000 de euro fiecare

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Bani pentru IMM-uri: Sute de business angels, asteptati cu investitii de minimum 3.000 de euro fiecare

O firma mica, aflata la inceput de drum, ar putea sa obtina finantari mai usor de la un investitor privat, prin viitoarea lege care ofera investitorilor de tip business angel anumite scutiri de impozite. Florin Jianu, initiatorul proiectului, mizeaza pe aparitia a sute de business angels in Romania. continuă pe Hotnews

VIDEO Credite bancare pentru IMM-uri - mai ieftine si mai disponibile, prin instrumentele financiare europene

Intreprinderile mici si mijlocii pot obtine credite bancare cu ajutorul unor instrumente financiare puse la dispozitie de Uniunea Europeana, prin Fondul European de Investitii si Banca Europeana pentru Investitii. Si pentru Cadrul Financiar Multianulal al UE 2014-2020, Comisia Europeana a pregatit IMM-urilor doua programe importante care sa faciliteze accesul la creditare, insa cadrul de implementare se mai discuta la Bucuresti. Guvernul vrea sa constituie o banca de dezvoltare pentru a oferi si intermedia instrumente financiare in vederea accelerarii si potentarii absorbtiei fondurilor UE si a investitiilor.

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, da mai multi bani pentru cimitire decat pentru ajutoarele sociale (VIDEO)

Primarul general Sorin Oprescu este criticat pentru faptul ca investeste sume mari pentru cimitire, in loc sa dea bani pentru ajutoare, informeaza B1 TV. in timp ce bugetul pentru Directia Asistenta Sociala.

Chiar daca sunt in arest, senatorii si deputatii primesc in continuare atat bani pentru biroul parlamentar cat si indemnizatia lunara

Deputatii si senatorii aflati in arest preventiv incaseaza cate 10. 000 de lei pe luna, bani destinati cabinetelor parlamentare din teritoriu. in acest moment, aceasta este situatia in care se afla Darius.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2323 seconds )