Libnet.ro
UNICEF

23:30

Primaria Capitalei va cheltui peste 20 de milioane de lei pentru pasaje inteligente si panouri cu LED la intersectii

Adevărul Adevărul,
Primaria Capitalei va cheltui peste 20 de milioane de lei pentru pasaje inteligente si panouri cu LED la intersectii

Un anunt de participare la un acord-cadru publicat pe site-ul Societatii pentru Excelenta in Administratia Publica SEAP) arata ca Primaria Capitalei are de gand sa instaleze panouri digitale de informare publica urbana si sisteme de management al traficului in mai multe pasaje din Bucuresti. Lucrarii ii sunt atributi 21,4 milioane de euro. continuă pe Adevărul

Credit de 26 de milioane de lei pentru Primaria Alba Iulia de la CEC Bank

CEC Bank va acorda creditul in valoare de 26,5 milioane lei Primariei Alba Iulia, pentru finantarea unor proiecte locale. Anuntul de atribuire la procedura de negociere servicii de acordare credite, linie de finantare revolving, pentru finantarea unor investitii de interes public local, a fost publicat pe SEAP.

Deficit de 30 de milioane de lei pentru spitalele din Alba in 2013

Spitalele din Alba inregistreaza un deficit financiar de 30 de milioane de lei pentru anul 2013. Potrivit DSP Alba, in urma analizei situatiei unitatilor sanitare din judet, a rezultat ca nici un spital nu se poate incadra in bugetul contractat pe acest an cu Casa de Asigurari de Sanatate Alba.

Administrator de firma din Timis, urmarit penal pentru o evaziune fiscala de peste 1,2 milioane lei

Un barbat din localitatea Chisoda, judetul Timis, administrator la o societate comerciala, este urmarit penal pentru evaziune fiscala, fiind acuzat ca in anul 2009 a prejudiciat bugetul de stat cu peste un milion de lei.

Firma Polaris M Holding, detinuta de deputatul PSD Eduard Martin, va face curatenie in Alba Iulia timp de trei ani pentru 23,5 milioane lei

Firma Salprest, care face curatenie in Alba Iulia de circa 10 ani, a pierdut licitatia pentru un nou contract de salubrizare pe trei ani, in valoare de 23,5 milioane lei, in fata firmei Polaris M Holding din Constanta, potrivit publicatiei alba 24. ro. Decizia apartine Curtii de Apel Alba Iulia, dupa ce Salprest Alba Iulia si Brantner Servicii Ecologice Cluj, participanti la licitatie, au contestat in instanta castigatorul licitatiei, firma Polaris M Holding. Decizia s-a pronuntat la circa un an dupa inceperea procesului.

Teraplast vrea credite de 15 milioane de lei, pentru activitatea curenta

Teraplast Bistrita simbol TRP) vrea sa finanteze activitatea curenta, prin accesarea unor credite in valoare de 15. 000 lei, de la Banca Transilvania, dupa ce a obtinut aprobarea actionarilor, in Adunarea Generala de ieri.

Comcereal Vaslui a avut o cifra de afaceri de 112,1 milioane lei

Producatorul de cereale Comcereal Vaslui CCEV), parte a grupului Racova, controlat de catre omul de afaceri Adrian Porumboiu, a inregistrat, in primul semestru, o cifra de afaceri de 112,1 milioane lei 25,5 milioane euro), cu 9% sub cea din perioada similara a anului trecut, potrivit unui comunicat transmis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Peste jumatate de milion de lei pentru refacerea spatiului verde din zona Independentei

Spatiul verde din municipiul Bistrita pare sa fie noua preocupare a Primariei Bistrita, care aloca sume colosale pentru refacerea acestuia. Aproape 600. 000 de lei au fost alocati pentru refacerea zonelor verzi din partea de jos a municipiului.

Sfanta Parascheva ii costa pe ieseni 1,5 milioane de lei. Primaria stie cat va cheltui, dar n-are idee pentru ce

Municipalitatea a aprobat bugetul pentru Sarbatorile Iasului, eveniment care aduce in Capitala Moldovei peste 200. 000 de pelerini si care are loc in jurul datei de 14 octombrie, dar n-a atasat si o lista de cheltuieli proiectului de hotarare.

Administrator suspectat de o evaziune de 2,3 milioane de lei, audiat in urma unor perchezitii

Politistii ilfoveni au audiat miercuri un administrator a doua societati comerciale, in urma unor perchezitii in Bucuresti si Ilfov, fiind suspectat ca in ultimii trei ani nu a inregistrat in contabilitate veniturile obtinute de firme, producand un prejudiciu de aproximativ 2,3 milioane de lei.

Peste 2 milioane de romani lucreaza in alte state membre ale UE

Numarul romanilor care au migrat pentru munca a crescut exploziv dupa aderarea la Uniunea Europeana, estimarile efectuate la nivel european aratand ca un numar de aproximativ 2,1 milioane de romani lucreaza.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )