Libnet.ro
UNICEF

17:15

Primaria Capitalei interzice vanzarea cainilor si pisicilor care nu au pedigree

Adevărul Adevărul,
Primaria Capitalei interzice vanzarea cainilor si pisicilor care nu au pedigree

Primaria Capitalei interzice vanzarea cainilor si pisicilor care nu sunt de rasa, a decis joi, in sedinta, Consiliul General al Municipiului Bucuresti CGMB). continuă pe Adevărul

Primaria Capitalei aloca inca 10 milioane de lei pentru Catedrala Mantuirii Neamului

Primaria Capitalei va aloca alte 10 milioane de lei, printr-o rectificare bugetara, pentru finalizarea Catedralei Mantuirii Neamului. Primaria Capitalei va rectifica bugetul pe anul acesta si va aloca.

Primaria Capitalei a semnat contractul cu compania Deloitte pentru elaborarea Strategiei de Smart City

Primaria Capitalei anunta ca a semnat miercuri contractul cu compania Deloitte Consultanta pentru elaborarea Strategiei de Smart City, strategie care va fi realizata in termen de aproximativ patru luni de la data emiterii ordinului de incepere si va fi implementata in perioada 2018-2025. Valoarea contractului este de peste 464. 000 de lei.

Primaria Capitalei va face recurs la sentinta de repunere in functii a fostei conduceri RATB

Primaria Capitalei anunta ca va formula recurs la sentinta civila a Tribunalului Bucuresti, care obliga Consiliul General la repunerea in functie a fostei conduceri RATB. Gabriela Firea reprosa conducerii RATB lipsa masurilor adecvate pentru vremea grea din iarna trecuta.

Primaria Capitalei a aprobat mitingul din 10 august

Primaria Capitalei a aprobat organizarea mitingului din 10 august la care sunt asteptati romanii din diaspora. in urma intalnirii de lucru cu reprezentantii tuturor institutiilor responsabile de ordinea,.

Noi cadouri de la Primaria Capitalei: vouchere pentru achizitionarea de masini sau electrocasnice

Primaria Capitalei nu stie ce sa mai faca cu banii bucurestenilor. Municipalitatea urmeaza sa acorde 5. 000 de eco-vouchere de cate 9. 000 de lei pentru achizitionarea de autovehicule cu nivel redus de emisii, dar si pentru cumpararea de electronice sau electrocasnice.

Primaria Capitalei va inchiria fosta Uzina Electrica Filaret

Primaria Capitalei va inchiria fosta Uzina Electrica Filaret de la Societatea de Servicii Energetice Muntenia pentru a extinde, in cadrul cladirii, Muzeul National Tehnic Prof. ing. Dimitrie Leonida, transmite News. ro.

Primaria Capitalei reia procedura in cazul achizitionarii de locuinte pentru cadrele medicale

Primaria Capitalei anunta joi ca reia procedura in cazul achizitionarii de locuinte de serviciu pentru cadrele medicale si personalul auxiliar din spitalele aflate in administrarea Municipalitatii intrucat.

Primaria Capitalei anunta ca reia procedura in cazul achizitionarii de locuinte pentru cadrele medicale

Primaria Capitalei anunta joi ca reia procedura in cazul achizitionarii de locuinte de serviciu pentru cadrele medicale si personalul auxiliar din spitalele aflate in administrarea Municipalitatii intrucat in prima etapa ofertele depuse de agentii economici nu au respectat prevederile din caietul de sarcini.

Primaria Capitalei, investitie de peste 3 milioane de lei pentru reabilitarea podului Straulesti

Primaria Capitalei ar urma sa investeasca peste 3 milioane de lei pentru reabilitarea podului Straulesti peste lacul Grivita, potrivit unui proiect de hotarare aflat pe ordinea de zi a sedintei de joi a Consiliului General al Municipiului Bucuresti CGMB). in urma cu trei luni, o parte din zidul podului s-a prabusit.

Primaria Capitalei incepe o noua serie de tratamente impotriva tantarilor

Primaria Municipiului Bucuresti continua tratamentele pentru combaterea tantarilor in toate cele sase sectoare ale Capitalei. Echipele firmei responsabile cu aceste operatiuni vor actiona pe aliniamentele.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.237 seconds )