Libnet.ro
UNICEF

00:07

Primaria Capitalei plateste 1,5 milioane de lei pentru harta de zgomot a orasului

Hotnews Hotnews,
 Primaria Capitalei plateste 1,5 milioane de lei pentru harta de zgomot a orasului

Primaria Capitalei va plati un circa 1,5 milioane de lei pentru realizarea hartii de zgomot din oras si realizarea unui plan de reducere a acestuia, potrivit site-ului public de licitatii. Licitatia a fost catigata de asocierea Accon Environmental Consultans si Accon GmbH. Primaria mai are o harta de zgomot, facuta in 2007. Arterele cu cel mai ridicat nivel de zgomot sunt in general marile bulevarde. continuă pe Hotnews

Primaria din Deveselu are nevoie de peste 5 milioane lei pentru investitiile in infrastructura

Administratia locala din comuna Deveselu asteapta fonduri guvernamentale de peste 5 milioane lei pentru a putea finaliza si pune in functiune sistemele de alimentare cu apa si canalizare pana la 1 noiembrie anul acesta, asa cum s-a estimat initial, afirma primarul localitatii, Ion Aliman.

ONG-urile acuza Primaria Capitalei pentru moartea copilului de 4 ani, sfasiat de un maidanez

Organizatiile nonguvernamentale dau vina pe primaria Capitalei pentru situatia cainilor maidanezi din Bucuresti. Astfel, reprezentantii asociatiei Cutu-Cutu sustin ca Autoritatea pentru Protectia.

Pierderi de 31,6 milioane euro pentru CFR Calatori, in primul semestru

Compania CFR Calatori a avut in primul semestru pierderi de 139 milioane lei 31,6 milioane euro), in scadere fata de rezultatul negativ de 200 milioane lei raportat la jumatatea anului trecut, au anuntat.

CFR a diminuat pierderile la 139 milioane lei

Pierderile societatii de Transport Feroviar de Calatori CFR Calatori din primul semestru al anului trecut au fost diminuate de la 200 milioane lei, la 139 milioane lei in aceasi perioada a acestui an, conform unui comunicat de presa remis redactiei.

Impact vrea sa lanseze o emisiune de obligatiuni pe 5 ani in valoare de 100 milioane lei

Dezvoltatorul imobiliar Impact Developer and Contractor vrea sa lanseze o emisiune de obligatiuni negarantate, convertibile in actiuni, avand o valoare nominala totala de 100 milioane lei.

Primaria Capitalei vrea sa inceapa lucrarile la Pasajul rutier subteran de la Piata Presei in pragul iernii si fara sa aiba banii necesari

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat la sfarsitul saptamanii trecute Planul Urbanistic Zonal pentru pasajul rutier subteran de la Piata Presei Libere, un proiect a carui valoare se ridica la circa 18 milioane de euro, potrivit unei licitatii facute in 2011. Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat imediat dupa aprobarea proiectului ca lucrarile vor incepe in urmatoarele saptamani. Asta desi in curand vine vremea rea, iar in bugetul pe anul 2013 s-au dat pentru acest proiect doar 15 milioane de lei din cele 18 milioane de euro cat este nevoie. Astfel, din lipsa de bani, exista riscul ca lucrarea inceputa sa ramana neterminata, blocand Nordul Capitalei, in acest sens mai existand exemple in Bucuresti. O alta problema este ca Planul Urbanistic Zonal care stabileste practic traseul pasajului a fost aprobat la doi ani dupa realizarea licitatiei prin care s-au stabilit costurile pasajului. Mai exact, s-a licitat un proiect care nu se stia cum va arata mai lung, mai scurt, pe un sens, pe ambele sensuri etc).

Hornbach: Romanii cheltuie cel mult 200 de lei pentru vopsirea locuintei

Bugetul pe care il aloca romanii pentru realizarea vopsirii peretilor pentru un apartament mediu de doua camere este cuprins intre 89 si 199 de lei, arata calculele Hornbach, unul dintre cei mai mari retaileri DIY de pe piata locala.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2338 seconds )