Libnet.ro
UNICEF

20:16

Pierderi de 31,6 milioane euro pentru CFR Calatori, in primul semestru

Antena3 Antena3,
Pierderi de 31,6 milioane euro pentru CFR Calatori, in primul semestru

Compania CFR Calatori a avut in primul semestru pierderi de 139 milioane lei 31,6 milioane euro), in scadere fata de rezultatul negativ de 200 milioane lei raportat la jumatatea anului trecut, au anuntat. continuă pe Antena3

CFR Calatori, pierderi de peste 31,6 mil. euro in S1

CFR Calatori a avut in primul semestru pierderi de 139 milioane lei 31,6 milioane euro), in scadere fata de rezultatul negativ de 200 milioane lei raportat la jumatatea anului trecut, a anuntat compania.

CFR Calatori pe drumul cel bun: Compania a avut pierderi mai mici decat anul trecut.

CFR Calatori a avut in primul semestru pierderi de 139 milioane lei 31,6 milioane euro), in scadere fata de rezultatul negativ de 200 milioane lei raportat la jumatatea anului trecut, a anuntat marti compania, potrivit Mediafax. Evolutia a fost determinata printre altele de reducerea unor linii neprofitabile sau cu slaba productivitate, scaderea consumului de motorina si diminuarea cheltuielilor cu personalul prin scaderea numarului de angajati, de la 14. 028 in 2012 la 13. 891, fara concedieri .

Pierderile CFR Calatori au scazut cu 30% in primul semestru din 2013, la 31,6 milioane de euro

CFR Calatori a avut in primul semestru pierderi de 139 de milioane de lei 31,6 milioane de euro), in scadere fata de rezultatul negativ de 200 de milioane de lei raportat la jumatatea anului trecut, a anuntat marti compania.

Eurobank a inregistrat pierderi de 13,7 milioane euro in primul semestru

Grupul bancar Eurobank, proproetarul Bancpost, a inregistrat pierderi de 13,7 milioane euro in primul trimestru al acestui an, informeaza Ziarul Financiar. Activele totale ale Eurobank in Romania au scazut la.

BERD pregateste un imprumut de 65 de milioane de euro pentru Draexlmaier, destinat si investitiilor in Romania

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) pregateste un imprumut de pana la 65 de milioane de euro catre producatorul german de piese auto Draexlmaier Group, destinat finantarii unor investitii de 164 de milioane euro in mai multe tari est-europene, printre care si Romania.

Doua milioane euro, tocate pe reparatii inutile in scoli.

Apropierea momentului deschiderii anului scolar relanseaza subiectul reparatiilor din scoli, pe care se duc bani grei, fara ca situatia unitatilor scolare sa se imbunatateasca pe masura cheltuielilor. In acest an, controversele vizeaza cheltuirea a peste doua milioane euro pentru reparatii in scoli din municipiul Galati, bani dusi pe lucrari care sunt pe listele de prioritati ale scolilor. Directorii de scoli pomenit ca vin firme trimise de la primarie sa faca anumite lucrari, fara ca cineva .

Ce NU a facut CFR Calatori dupa ce a scumpit biletele cu 10%. Mizeria din vagoane a ramas constanta

Biletele de tren s-au scumpit din nou. Majorarile vin in conditiile in care CFR Calatori nu a adus si o imbunatatile a conditiilor din vagoane. Cei mai afectati sunt pasagerii curselor pe distante.

Rezervele valutare ale BNR au scazut la 32.173 milioane euro

Rezervele valutare ale Bancii Nationale a Romaniei BNR) au scazut, la 31 august, la 32. 173 milioane de euro, fata de 33. 353 milioane euro in aceasi perioada a lunii precedente, arata un comunicat de presa emis de BNR.

Aproape 5% din actiunile SIF Moldova au fost transferate printr-un deal de 7,1 milioane euro

Un pachet de actiuni reprezentand 4,91% din actiunile SIF Moldova SIF2) a fost transferat printr-un deal de 31,7 milioane lei 7,1 milioane euro), volumul de titluri transferate fiind apropiat de cel transferat in luna martie de Banca Transilvania catre casa ceha de brokeraj Wood and Company.

Transbucegi s-a surpat inainte de inaugurare: Pentru aceasta portiune de drum s-au platit 12 milioane euro (VIDEO)

Transbucegi, drumul care leaga Sinaia de Sfinx si Babe, s-a surpat inainte de inaugurare. Incidentul s-a petrecut chiar cu doiua zile inainte de evenimentul programat pentru sambata. Este vorba de o portiune de.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )