Libnet.ro
UNICEF

07:15

Primaria Capitalei plateste pana la doua milioane de euro pentru a-si face reclama

Hotnews Hotnews,
 Primaria Capitalei plateste pana la doua milioane de euro pentru a-si face reclama

Primaria Capitalei plateste aproape doua milioane de euro pentru a face reclama si a informa cetatenii despre programul de consolidare si proiectele desfasurate de Administratia Spitalelor si Serviciilor Medicale, potrivit informatiilor comunicate de Primaria Capitalei la solicitarea HotNews. ro. Este vorba despre un acord-cadru pentru perioada august 2019 - decembrie 2021, in valoare de 4. 822,90 lei fara TVA, pentru promovarea activitatii Administratiei Spitalelor ASSMB), si un contract de 3,2 milioane lei pentru promovarea activitatii Administratiei Municipale pentru Consolidarea Cladirilor cu Risc Seismic, a programului de consolidare, dar si informarea cetatenilor. Achizitiile au fost facute prin intermediul Companiei Municipale de Publicitate si Afisaj Bucuresti. continuă pe Hotnews

MedLife a luat un credit sindicalizat de 90 milioane euro, pentru noi achizitii

Sistemul Medical MedLife, unul din principalii actori din piata serviciilor medicale private din tara noas-tra, a semnat o facilitate de credit sindicalizat in valoare totala de 90 milioane de euro, care include modificarea si majorarea facilitatilor exis-tente cu suma de 24 milioane euro, fonduri ce vor fi folosite pentru dezvoltarea programului de achizitii, atat la nivel national, cat si international, a anuntat compania.

Transelectrica a obtinut o finantare europeana de 33 milioane euro pentru construirea unei linii de inalta tensiune

Transelectrica a semnat joi un contract de finantare pentru constructia Liniei Electrice Aeriene 400 kV Gutinas Smardan, in valoare de 33,43 milioane de euro. Valoarea totala a investitiei este de 56,76 milioane de euro.

Primaria Capitalei a organizat dezbatere publica pe taxa Oxigen Printre propuneri: aplicarea dupa ce orasul va avea centura, benzi pentru biciclete si transport public performant, taxarea inclusiv a masinilor Euro 4 si 5

Primaria Capitalei a organizat luni dezbatere publica pentru proiectul care vizeaza introducerea unei viniete pentru masinile din alte judete care intra in Bucuresti si interzicerea accesului masinilor cu norma de poluare sub Euro 3 in zona centrala. Majoritatea celor prezenti la dezbatere au declarat ca proiectul trebuie imbunatatit, astfel incat masinile electrice si hybrid sa nu plateasca vinieta, indiferent de judetul unde sunt inmatriculate, motocicletele si scuterele sa fie de asemenea exceptate, iar masinile pe diesel si benzina sa fie taxate diferit, in functie de cat polueaza. in plus, mai multi reprezentanti ai societatii civile, dar si ai transportatorilor au declarat ca taxa trebuia sa fie ultima solutie, iar mai intai municipalitatea sa imbunatateasca transportul public, piste pentru biciclete, iar orasul sa aiba o sosea de centura functionala.

Ministerul Sanatatii va primi peste 4,3 milioane de euro pentru masuri care vizeaza controlul tuberculozei

In urmatorii 3 ani, Ministerul Sanatatii va primi de la Fondul Global de Lupta impotriva SIDA, Tuberculozei si Malariei peste 4,3 milioane de euro pentru implementarea mai multor masuri care vizeaza controlul tuberculozei in Romania, dar si achizitia unei parti din medicamentele utilizate in tratamentul pacientilor cu tuberculoza multidrog rezistenta MDR).

Ministerul Sanatatii va primi peste 4,3 milioane de euro pentru masuri care vizeaza controlul tuberculozei

In urmatorii 3 ani, Ministerul Sanatatii va primi de la Fondul Global de Lupta impotriva SIDA, Tuberculozei si Malariei peste 4,3 milioane de euro pentru implementarea mai multor masuri care vizeaza controlul tuberculozei in Romania, dar si achizitia unei parti din medicamentele utilizate in tratamentul pacientilor cu tuberculoza multidrog rezistenta MDR).

Nicusor Dan: Primaria Capitalei risca incapacitatea de plata practic in orice moment. Opozitia trebuie sa faca un acord primar-consilieri, cu masuri dureroase care sa fie implementate (VIDEO)

Primaria Capitalei risca incapacitatea de plata practic in orice moment, a declarat Nicusor Dan, pentru B1 TV. Acesta a mai sustinut ca Opozitia din Bucuresti ar trebui sa ajunga la un acord.

Nicusor Dan a chemat in judecata Primaria Capitalei pentru Parcul Cismigiu

Deputatul Nicusor Dan anunta ca a chemat in judecata Primaria Capitalei, deoarece Municipalitatea nu.

Nicusor Dan a dat in judecata Primaria Capitalei pe tema reabilitarii Parcului Cismigiu

Nicusor Dan a anuntat, intr-o postare pe Facebook, ca a dat in judecata Primaria Capitalei pentru Parcul Cismigiu, dupa ca autoritatile nu au comunicat documentatia tehnica pentru renovarile din Parcul Cismigiu.

Nicusor Dan: Ar fi util ca Opozitia sa aiba un singur candidat la Primaria Capitalei impotriva doamnei Firea si a PSD

Dacian Ciolos primeste o lovitura chiar de la partenerii sai. USR a decis sa isi modifice statutul in asa fel incat Nicusor Dan sa poata candida la Primaria Capitalei, chiar daca acesta nu mai este.

Nicusor Dan a dat in judecata Primaria Capitalei fiindca nu a facut public proiectul de amenajare a Parcului Cismigiu

Deputatul Nicusor Dan a dat in judecata Primaria Capitalei fiindca nu i-a comunicat proiectul de amenajare a Parcului Cismigiu, care a starnit mai multe controverse in spatiul public fiindca propune cresterea numarului de alei si defrisari.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )