Libnet.ro
UNICEF

17:00

Primaria Hunedoara planuieste un imprumut de 47 de milioane de lei

Adevărul Adevărul,
Primaria Hunedoara planuieste un imprumut de 47 de milioane de lei

Primaria Hunedoara intentioneaza sa acceseze un imprumut de 47 de milioane de lei, pentru a putea sustine financiar investitiile in modernizarea retelelor de apa si canalizare si pentru ealizarea viitorului strand din municipiu. continuă pe Adevărul

ASF a aprobat scaderea capitalului Fondului Proprietatea cu 240 milioane lei

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) a aprobat saptamana trecuta reducerea capitalului social al Fondului Proprietatea cu 240,3 milioane lei, la 13,538 miliarde lei. Reducerea capitalului are loc prin.

Antibiotice si-a propus un profit de 30,5 milioane lei, pentru acest an

Producatorul farmaceutic Antibiotice Iasi estimeaza pentru acest an o crestere cu 6% a profitului net, la 30,55 milioane lei 6,7 milioane euro), fata de 2013, si a programat cheltuieli cu investitiile de 34,12 milioane lei 7,5 milioane euro), potrivit bugetului companiei, citat de Mediafax.

Euroins Romania anunta ca isi va majora capitalul social cu 100 milioane lei

Adunarea ordinara a Consiliului de Administratie al Euroins Romania si Euroins Insurance Group EIG), reunita la Bucuresti, a decis in data de 25 februarie cresterea capitalului social cu 100 milioane lei, cea mai mare marire de capital de pana acum, a anuntat miercuri asiguratorul. Adunarea actionarilor va vota marirea de capital in data de 15 aprilie. Amintim ca in perioada 28 august-18 septembrie 2013, Euroins a fost sanctionata de ASF cu interzicerea temporara a practicarii asigurarii RCA, in urma neregulilor depistate.

Guvernul a aprobat bugetul Fondului National de Garantare a Creditelor pentru IMM si un ajutor de stat de aproximativ 174 de milioane de lei pentru facilitarea nchiderii unor mine

Guvernul a aprobat, in sedinta de miercuri, bugetul de venituri si cheltuieli pe anul 2014 al Fondului National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii S. Potrivit sursei citate, veniturile totale sunt estimate la 271. 3 milioane lei iar cheltuielile totale, la 183, 5 milioane lei. Totodata, a fost aprobat si un memorandum prin care se propune suplimentarea cu 10 salariati a numarului de personal de specialitate al institutiei, cu incadrarea in cheltuielile de natura salariala aferente.

Joi au loc noi extrageri ale Loteriei Romane. Potul cel mare este de peste 1,6 milioane de lei

Joi, 27 februarie, au loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc. in prezent, la categoria I a jocului Loto 6/49 se inregistreaza un report in valoare de peste 1,6 milioane lei.

Zeci de perchezitii in Italia, privind o escrocherie de 47 milioane de euro prin banca Monte Paschi di Siena

Zeci de perchezitii au avut loc luni in Italia, in cadrul unei investigatii referitoare la o vasta escrocherie, de 47 de milioane de euro, derulata prin intermediul bancii Monte Paschi di Siena MPS), informeaza.

Consiliul Judetean Alba contracteaza un credit de 20 de milioane de lei pentru finantarea unor investitii

Consiliul Judetean Alba va contracta un credit bancar in valoare de 20 de milioane lei, pe o perioada de 10 ani, destinat finantarii a patru proiecte de investitii mari, pentru care nu exista resurse din bugetul propriu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )