Libnet.ro
UNICEF

20:15

Primaria municipiului Galati se alatura campaniei mondiale Ora Pamantului

Adevărul Adevărul,
Primaria municipiului Galati se alatura campaniei mondiale Ora Pamantului

Sambata, pe 29 martie 2014, intre orele 20. 30 si 21. 30, municipalitatea stinge lumina pe faleza Superioara a Dunarii, pe segmentul cuprins intre strazile Prelungirea Traian si Prelungirea Cosbuc. Totodata, se va stinge lumina si in parcurile de la Elice si Viva. continuă pe Adevărul

Ora Pamantului 2014: Ministerele din Romania si institutiile subordonate vor stinge lumina ...

Sambata, in intervalul orar 20. 30 si 21. 30, ministerele din Romania si toate institutiile aflate in coordonarea acestora vor stinge lumina. In acest mod, institutiile statului se alatura initiativei Ora Pamantului 2014, informeaza Mediafax. Ministerul Mediului si Schimbarilor Climatice informeaza ca, la propunerea ministrului Attila Korodi, in sedinta de Guvern de miercuri s-a convenit ca toate ministerele si institutiile aflate in coordonarea acestora sa se alature initiativei Ora Pamantului .

Ministerul Mediului sarbatoreste Ora Pamantului 2014

Ministrul Mediului si Schimbarilor Climatice, Attila Korodi, a propus, in sedinta de Guvern din 26 martie, ca toate ministerele si institutiile aflate in coordonarea acestora sa se alature initiativei Ora Pamantului 2014 si sa stinga lumina timp de o ora, sambata, 29 martie 2014, intre 20:30 si 21:30, in cladirile in care isi desfasoara activitatea.

Parlamentul stinge luminile sambata seara, pentru a marca Ora Pamantului in Romania

Iluminatul festiv al Palatului Parlamentului va fi intrerupt sambata, intre orele 20. 30, pentru a marca actiunea voluntara de protejare a mediului Earth Hour Ora Pamantului in Romania. Camera.

Guvernul si ministerele sting lumina, sambata, de Ora Pamantului

Ministrul Mediului si Schimbarilor Climatice, Attila Korodi, a propus, in sedinta de Guvern de miercuri, ca toate ministerele si institutiile aflate in coordonarea acestora sa se alature initiativei Ora Pamantului 2014 si sa stinga lumina, sambata, intre orele 20:30 si 21:30, in cladirile in care isi desfasoara activitatea. Initiativa a fost agreata si de premierul Victor Ponta.

Ora Pamantului: Cand stingi un bec se aprinde o stea. incearca si tu!

Sub deviza proprie Cand stingi un bec se aprinde o stea. incearca si tu!, Societatea Astronomica Romana de Meteori a participat la campania Ora Pamantului Earth Hour) inca de la prima editie, in 2007, cand evenimentul a fost aniversat la Targoviste in interiorul organizatiei, prin implicarea membrilor SARM.

Ora Pamantului va fi sarbatorita sambata la Brasov

Brasovul se alatura si in acest an celor aproape 5. 000 de orase din intreaga lume care vor participa la Earth Hour - cel mai mare eveniment international care atrage atentia asupra schimbarilor climatice, prin oprirea luminilor timp de o ora.

Pregatiri intense la Braila pentru Ora Pamantului

Primaria Braila vrea sa iasa din tipare cu manifestarile dedicate Orei Pamantului, sperand astfel sa castige competitia in cadrul careia concureaza cu alte 12 orase din tara, pentru titlul de Capitala Orei Pamantului 2014. Brailenii sunt asteptati la evenimentul ce se va desfasura, sambata, 29 martie, incepand cu orele 18. 00, in Piata Traian.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )