Libnet.ro
UNICEF

00:07

Primarii cer modificarea Codului Fiscal si vor suprataxarea cladirilor neingrijite

Adevărul Adevărul,
Primarii cer modificarea Codului Fiscal si vor suprataxarea cladirilor neingrijite

Asociatia Municipiilor din Romania AMR) a facut o adresa catre Ministerul Finantelor Publice, prin care sustine reexaminarea noului Cod Fiscal si propune cateva masuri cu efecte benefice imediate pentru dezvoltarea localitatilor urbane. continuă pe Adevărul

Asociatia Municipiilor din Romania cere modificarea Codului Fiscal si vrea suprataxarea cladirilor si terenurilor abandonate

Asociatia Municipiilor din Romania vrea modificarea Codului Fiscal si cere suprataxarea cladirilor si terenurilor abandonate, precum si reintroducerea taxei hoteliere, venit pe care autoritatile locale il.

Taxa pe parloaga reinvie la oras: primarii vor sa supraimpoziteze cladirile si terenurile neingrijite de proprietari

Asociatia Municipiilor din Romania AMR) vrea modificarea Codului Fiscal, cerand suprataxarea cladirilor si terenurilor abandonate, precum si reintroducerea taxei hoteliere, venit pe care autoritatile locale il foloseau pentru promovarea turismului, a declarat presedintele executiv al AMR, Ilie Bolojan.

Tariceanu: Senatorii vor relua discutiile privind reexaminarea Codului Fiscal miercurea viitoare

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a precizat, luni, ca, cel mai probabil, senatorii vor relua discutiile referitoare la reexaminarea Codului Fiscal miercurea viitoare, in cadrul sesiunii parlamentare ordinare, adaugand ca este nevoie de.

Alina Gorghiu: Vom participa la orice fel de discutii pe tema Codului Fiscal. Cererea de reexaminare indeplineste rigorile necesare pentru a fi discutata (VIDEO)

Alina Gorghiu a declarat intr-o interventile telefonica pentru Stirile B1 TV ca liberalii vor participa la orice discutii care vor avea loc pe tema Codului Fiscal. Decizia vine dupa ce Liviu Dragnea a propus.

UNPR vrea discutii pentru modificarea Codului Penal. Ce vor sa schimbe la pedepsele infractiunii de ultraj

Discutiile cu partidele parlamentare ar urma sa inceapa in aceste zile astfel incat initiativa legislativa de modificare a Codului Penal sa fie adoptata in noua sesiune parlamentara din aceasta toamna.

Eugen Teodorovici anunta ca forma finala a Codului Fiscal va fi discutata joi, intr-o intalnire a liderilor politici. Victor Ponta nu va participa la discutii, urmand sa plece intr-o vizita oficiala la Chisinau

Forma finala a Codului Fiscal va fi discutata joi intr-o intalnire a liderilor politici, urmand ca saptamana viitoare propunerea sa fie adoptata in Parlament, a anuntat luni ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, la scurt timp dupa ce Parlamentul a amanat dezbaterea Codului Fiscal programata pentru luni la ora 15:00. La discutiile de joi va fi mentinuta propunerea privind TVA de 20% si amanarea cu un an a eliminarii supraccizei la carburanti, a precizat ministrul Finantelor, citat de Agerpres. Marele absent de la discutiile politice de joi pe tema Codului Fiscal va fi premierul Victor Ponta, care a anuntat deja ca va lipsi de la intalnire, urmand sa efectueze o vizita oficiala in Republica Moldova.

Ora 15:00: Senatul se reuneste in sesiune extraordinara pentru reexaminarea Codului Fiscal

Senatul se reuneste luni, la ora 15:00, pentru a dezbate si supune la vot cererea presedintelui Klaus Iohannis de reexaminare a Codului Fiscal. Cererea de reexaminare merge apoi la Camera Deputatilor, care este for decizional. Luni dimineata, comisiile pentru transporturi, comisia juridica si comisia de industrii din Senat discuta pe rand cererea de reexaminare a Codului Fiscal, pentru a da fiecare aviz, urmand ca, de la ora 10:00, Comisia de buget-finante sa redacteze un raport.

Care a fost reactia PNL dupa ce Coalitia a cerut AMANAREA Codului Fiscal

Alina Gorghiu, copresedintele PNL, a postat, luni, pe contul sau de Facebook o prima reactie la decizia Coalitiei de la guvernare de amanare a Codului Fiscal ca o discutie politica pe Codul fiscal este necesara, punctand ca pentru prima oara coalitia de guvernare se disociaza de premierului Victor Ponta in ceea ce priveste masurile guvernamentale.

Gabriel Oprea, despre amanarea Codului Fiscal: Chiar toate partidele politice au propus ca dupa aceasta intalnire tehnica sa urmeze o intalnire fireasca intre liderii politici (VIDEO)

Presedintele UNPR Gabriel Oprea, a precizat luni ca dupa intalnirea tehnica a reprezentantilor partidelor cu privire la reexaminarea Codului fiscal, este normal sa urmeze o intalnire intre liderii politici. Ch.

Liderii coalitiei propun amanarea votului asupra cererii de reexaminare a Codului fiscal

Comisia economica a Senatului: Aviz negativ la cererea de reexaminare * ACTUALIZARE 11:22 Presedintele interimar al PSD Liviu Dragnea a anuntat ca liderii coalitiei au decis sa fie amanat votul asupra cererii de reexaminare a noului Cod fiscal pentru sesiunea parlamentara ordinara si le-a propus reprezentantilor Opozitiei ca joi sa aiba o intalnire pe aceasta tema. * ACTUALIZARE 10:20 Comisia pentru transporturi a Senatului: Aviz negativ la cererea de reexaminare a Codului fiscal * Comisia juridica a Senatului: Aviz favorabil pentru cererea de reexaminare * Zece intrebari adresate de Ponta partidelor politice inaintea sesiunii extraordinare a Parlamentului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )