Libnet.ro
UNICEF

06:00

Primarul din Baia Mare ofera o recompensa de 10.000 de lei pentru prinderea ucigasului

B1 B1,
Primarul din Baia Mare ofera o recompensa de 10.000 de lei pentru prinderea ucigasului

Catalin Chereches, primarul municipiului Baia Mare, a anuntat ca ofera o recompensa de 10. 000 de lei pentru prinderea ucigasului fetitei de cinci ani. De asemenea, persoanele care detin astfel de. continuă pe B1

Primarul municipiului Baia Mare ofera o recompensa de 10.000 de lei pentru prinderea ucigasului fetitei de cinci ani

Primarul municipiului Baia Mare, Catalin Chereches, a anuntat ca isi ofera indemnizatia de 10. 000 de lei ca recompensa pentru prinderea ucigasului fetitei de 5 ani, potrivit unui comunicat al.

Recompensa de peste 20.000 de euro pentru prinderea ucigasului fetitiei de 5 ani din Baia Mare

Primarul municipiului Baia Mare, Catalin Chereches, a anuntat ca isi ofera indemnizatia de 10. 000 de lei ca recompensa pentru prinderea ucigasului fetitei de 5 ani, potrivit unui comunicat al primariei.

Crima din Baia Mare. Primarul Chereches: Tatal victimei a venit acasa cu doua zile inaintea crimei. Vorbim de o comunitate de romi, in care fapte foarte grave sunt ascunse chiar de catre cei care au fost prejudiciati (VIDEO)

Ancheta bate pasul pe loc in cazul crimei socante din Baia Mare. Desi au fost audiati mai multi suspecti, politistii nu l-au gasit pe cel care a violat si ucis cu sange rece o fetita de doar 5.

Informatii socante despre suspectii crimei din Baia Mare. Ce spun procurorii

Procurorii din Maramures vin cu noi informatii despre suspectii crimei din Baia Mare. O fetita de cinci ani a fost omorata si violata noaptea trecuta la Baia Mare. Conform Libertatea, anchetatorii.

Primul suspect in cazul crimei din Baia Mare, in direct pe B1 TV: Se vorbeste in zona ca autorul e cineva cu barba din zona (VIDEO)

Ancheta in cazul uciderii fetitei de cinci ani din Baia Mare bate pasul pe loc la aproape o saptamana de la comiterea faptei. Desi au fost audiati mai multi suspecti, politistii nu l-au gasit pe cel care a.

Lovitura in cazul crimei din Baia Mare, dupa analizele probelor ADN

Lovitura in cazul crimei din Baia Mare, unde o fetita de cinci ani a fost violata si ucisa. Analizele probelor ADN ridicate de la locul crimei sunt gata si, totusi, niciun suspect nu a fost retinut. Se pare.

Crima din Baia Mare. Surse: Un preot ar fi ucis fetita de cinci ani. Primar - Suspectul este recidivist(VIDEO)

Un fost preot ar fi ucis fetita de cinci ani din Baia Mare, potrivit unor surse citate de B1 TV. Anchetatorii din Maramures ar avea un prim suspect, un preot in vasrta de aproximativ 50 de ani, care a fost vazut de.

Viata in ghetourile fostului combinat din Baia Mare, unde o fetita de 5 ani a fost violata si ucisa. Nu trebuia sa ne mute primarul aici

O crima orbila s-a petrecut in zona fostului combinat chimic din Baia Mare, acolo unde a fost relocata in urma cu cativa ani, prin decizie a administratiei orasului, o comunitate importanta de romi. O fetita de cinci ani a fost violata si ucisa.

Necropsia a confirmat: fetita de 5 ani din Baia Mare a fost violata si apoi ucisa. Cine sunt suspectii audiati de politisti

Barbatul care a violat si ucis pe 30 aprilie o fetita de 5 ani din Baia Mare este inca in libertate, iar anchetatorii sustin ca fac toate eforturile sa-l descopere. Deocamdata, n-a fost nimeni retinut, insa exista mai multe persoane audiate. Rezultatele oficiale ale necropsiei au confirmat suspiciunea initiala: fetita a fost intai violata si apoi ucisa.

Primul suspect in cazul fetitei violate si ucise din Baia Mare: un barbat care obisnuia sa se pretinda preot

Anchetatorii au deja un cerc de suspecti in cazul fetitei violate si apoi ucise, noaptea trecuta, in Baia Mare. Unul dintre acestia este un barbat care se pretindea a fi preot.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )