Libnet.ro
UNICEF

09:45

Recompensa de peste 20.000 de euro pentru prinderea ucigasului fetitiei de 5 ani din Baia Mare

Antena3 Antena3,
Recompensa de peste 20.000 de euro pentru prinderea ucigasului fetitiei de 5 ani din Baia Mare

Primarul municipiului Baia Mare, Catalin Chereches, a anuntat ca isi ofera indemnizatia de 10. 000 de lei ca recompensa pentru prinderea ucigasului fetitei de 5 ani, potrivit unui comunicat al primariei. continuă pe Antena3

Primarul din Baia Mare ofera o recompensa de 10.000 de lei pentru prinderea ucigasului

Catalin Chereches, primarul municipiului Baia Mare, a anuntat ca ofera o recompensa de 10. 000 de lei pentru prinderea ucigasului fetitei de cinci ani. De asemenea, persoanele care detin astfel de.

Primarul municipiului Baia Mare ofera o recompensa de 10.000 de lei pentru prinderea ucigasului fetitei de cinci ani

Primarul municipiului Baia Mare, Catalin Chereches, a anuntat ca isi ofera indemnizatia de 10. 000 de lei ca recompensa pentru prinderea ucigasului fetitei de 5 ani, potrivit unui comunicat al.

Comisia Europeana propune un buget UE de 1.135 miliarde euro pentru 2021-2027

Din 2021, UE va conditiona acordarea fondurilor europene de respectarea statului de drept Comisia Europeana a lansat, ieri, propunerea de buget al UE pentru perioada 2021-2027, pe care o considera un raspuns onest la realitatea actuala, in care se asteapta ca Europa sa joace un rol mai important in asigurarea securitatii si a stabilitatii intr-o lume instabila, intr-un moment in care Brexit va lasa un gol considerabil in buget.

DNA: Cautiune de un milion de euro pentru fostul ministru Sebastian Vladescu

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Sectia de combatere a infractiunilor asimilate infractiunilor de coruptie au dispus, ieri, punerea in miscare a actiunii penale fata de Sebastian Vladescu, care, la data unora dintre fapte, a detinut functia de ministru al Finantelor Publice, pentru savarsirea infractiunilor de luare de mita doua infractiuni) si trafic de influenta in forma continuata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )