Libnet.ro
UNICEF

10:15

Viata in ghetourile fostului combinat din Baia Mare, unde o fetita de 5 ani a fost violata si ucisa. Nu trebuia sa ne mute primarul aici

Adevărul Adevărul,
Viata in ghetourile fostului combinat din Baia Mare, unde o fetita de 5 ani a fost violata si ucisa. Nu trebuia sa ne mute primarul aici

O crima orbila s-a petrecut in zona fostului combinat chimic din Baia Mare, acolo unde a fost relocata in urma cu cativa ani, prin decizie a administratiei orasului, o comunitate importanta de romi. O fetita de cinci ani a fost violata si ucisa. continuă pe Adevărul

Informatii socante despre suspectii crimei din Baia Mare. Ce spun procurorii

Procurorii din Maramures vin cu noi informatii despre suspectii crimei din Baia Mare. O fetita de cinci ani a fost omorata si violata noaptea trecuta la Baia Mare. Conform Libertatea, anchetatorii.

Crima din Baia Mare. Surse: Un preot ar fi ucis fetita de cinci ani. Primar - Suspectul este recidivist(VIDEO)

Un fost preot ar fi ucis fetita de cinci ani din Baia Mare, potrivit unor surse citate de B1 TV. Anchetatorii din Maramures ar avea un prim suspect, un preot in vasrta de aproximativ 50 de ani, care a fost vazut de.

Primul suspect in cazul fetitei violate si ucise din Baia Mare: un barbat care obisnuia sa se pretinda preot

Anchetatorii au deja un cerc de suspecti in cazul fetitei violate si apoi ucise, noaptea trecuta, in Baia Mare. Unul dintre acestia este un barbat care se pretindea a fi preot.

Mama fetitei de cinci ani, ucisa la Baia mare, declaratii cutremuratoare. Mai bine muream eu

O fetita de cinci ani din Baia Mare, disparuta ieri de acasa, a fost gasita moarta. Copila a fost batjocorita si ucisa cu salbaticie. Autorul faptei nu a fost gasit. Mama micutei a facut.

Un cunoscut criminalist, despre cazul fetitei ucise la Baia Mare: Autorul o cunostea si special a ales-o

Criminalistul Dan Antonescu are propria ipoteza in cazul fetitei de cinci ani din Baia Mare ucisa si violata. El crede ca, cel mai probabil, autorul crimei era o persoana cunoscuta de copila. Daca.

Baia Mare: O fetita de cinci ani a fost violata si ucisa. Politia este in alerta(VIDEO)

Crima teribila in judetul Maramures. O fetita a fost gasita moarta in zona Combinatului din Baia Mare. Copila fusese violata si mutilata de un criminal ramas deocamdata nedescoperit, informeaza B1.

Primul suspect in cazul fetitei violate si ucise din Baia Mare: un barbat ce avea obiceiul a se pretinde preot

Anchetatorii au deja un cerc de suspecti in cazul fetitei violate si apoi ucise, noaptea trecuta. Unul dintrer acestia este un barbat care se pretindea a fi preot.

UPDATE Fetita de 5 ani, violata si ucisa n Baia Mare / Trupul micutei, descoperit de sora ei ntr-o cladire din apropierea locuintei familiei

O fetita de 5 ani a fost violata si ucisa cu brutalitate in Baia Mare, trupul ei fiind gasit luni noapte dupa ce in timpul zilei disparuse de acasa, scrie presa locala. 45 Micuta a fost gasita moarta de sora ei in vecinatatea imobilului in care locuieste familia, potrivit Agerpres.

Crima cumplita la Baia Mare! O fetita de cinci ani, violata si ucisa

O crima care intrece imaginatia oricui a avut loc luni in Baia Mare. O fetita de cinci ani disparuta ieri de acasa a fost gasita moarta. Copila a fost batjocorita si ucisa cu.

UPDATE Caz socant la Baia Mare: O fetita de 5 ani disparuta de acasa, gasita moarta chiar de fratii ei. Copila fusese violata

O fetita de 5 ani, disparuta la orele pranzului pe 30 aprilie intr-un cartier de la periferia orasului Baia Mare, a fost descoperita moarta chiar de catre fratii ei, in aceeasi seara, intr-o cladire dezafectata. Exista indicii ca micuta a fost violata inainte de a fi ucisa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )