Libnet.ro
UNICEF

01:06

Primarul din Braila, catre conducerea PSD: Mai terminati odata cu Legile Justitiei!

B1 B1,
Primarul din Braila, catre conducerea PSD: Mai terminati odata cu Legile Justitiei!

Primarul PSD al Brailei, Marian Dragomir, a indemnat conducerea centrala de la Bucuresti sa abandoneze subiectul Legilor Justitiei, pentru ca nu face bine partidului. Dragomir a facut declaratia in cadrul. continuă pe B1

Primarul social-democrat al Brailei, mesaj catre conducerea PSD: Mai terminati odata cu legile Justitiei!

Primarul Brailei, social-democratul Marian Dragomir, considera ca PSD ar trebui sa abandoneze subiectul legilor Justitiei si sa vorbeasca mai mult despre realizarile din judete. in loc sa discutam.

Primarul PSD al Brailei, critici pentru liderii partidului, chiar in prezenta lor: Mai terminati cu Legile Justitiei!

Primarul Brailei, Marian Dragomir, i-a criticat duminica pe liderii PSD chiar in prezenta acestora, cerandu-le sa inceteze atacurile la justitie, scrieDeBraila. ro. Dragomir este unu dintre apropiatii fostului premier Mihai Tudose, care a trecut de la PSD la Pro Romania dupa un conflict cu Liviu Dragnea.

Jaf cu toporul la o sala de jocuri din Pitesti. Atacul a durat mai putin de un minut VIDEO

Un jaf armat a avut loc, duminica, la o sala de jocuri aflata in centrul Pitestiului, anunta politia din Arges care a pornit in cautarea faptasilor. Doi barbati au intrat cu fetele acoperite cu masti in sala-cazinou si ar fi amenintat angajatii cu o arma, spun anchetatorii. Atacul ar fi avut loc in jurul orei [] .

VIDEO Romanii, tribut de sange pe santierele din Italia: Sectorul constructiilor, cel mai periculos

Pe 15 martie se desfasoara in Italia o greva a muncitorilor din constructii, prima in ultimii 20 de ani la care au aderat toate sindicatele din Peninsula. Mii de muncitori, printre care si romani, se aduna in Piazza del Popolo, la Roma, pentru a protesta impotriva guvernului, acuzat ca nu a demarat o serie de proiecte de infrastructura la nivel national. Muncitorii protesteaza si pentru a atrage atentia asupra conditiilor dificile de munca si a numarului crescut de accidente. Sectorul constructiilor, care se afla de aproape 10 ani in criza, este unul cu cea mai mare prezenta de romani. Printre problemele principale cu care se confrunta muncitorii romani se numara somajul, munca la negru si lipsa informatiilor cu privire la normele de siguranta pe santiere.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )