Libnet.ro
UNICEF

07:30

Primarul din Braila, retinut de DNA, intr-un dosar de fraudare a fondurilor europene. Prejudiciul: 10 milioane euro

România Liberă România Liberă,
Primarul din Braila, retinut de DNA, intr-un dosar de fraudare a fondurilor europene. Prejudiciul: 10 milioane euro

Procurorii anticoruptie efectueaza, miercuri dimineata, perchezitii la Primaria Braila, intr-un dosar de fraudare a fondurilor europene, cu un prejudiciu estimat la 10 milioane de euro. continuă pe România Liberă

Primarul din Braila, audiat la DNA, intr-un dosar de fraudare a fondurilor europene. Prejudiciul: 10 milioane euro

Procurorii anticoruptie efectueaza, miercuri dimineata, perchezitii la Primaria Braila, intr-un dosar de fraudare a fondurilor europene, cu un prejudiciu estimat la 10 milioane de euro.

Primarul municipiului Braila, Aurel Simionescu, retinut de procurorii DNA

Primarul municipiului Braila, Aurel Simionescu, si fostul director economic in Primaria Braila, Stoica Anghelescu, au fost retinuti miercuri seara pe baza de ordonanta de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Galati, pentru fapte de coruptie, informeaza Agerpres.

Perchezitii DNA la Primaria Braila, intr-un dosar de frauda cu fonduri europene. Prejudiciul: 10 milioane euro

Procurorii anticoruptie efectueaza, miercuri dimineata, perchezitii la Primaria Braila, intr-un dosar de fraudare a fondurilor europene, cu un prejudiciu estimat la 10 milioane de euro.

DNA face perchezitii in Bucuresti si Harghita intr-un dosar de coruptie

Procurorii anticoruptie fac, luni, perchezitii in Bucuresti si Harghita intr-un dosar privindsavarsirea unor infractiuni asimilate celor de coruptie comise in perioada 2008-2012.

Perchezitii la sediul Inspectoratului de Politie Timis intr-un dosar de luare de mita

Procurorii DNA si politistii DGA fac, luni, perchezitii la sediul Inspectoratului de Politie Judetean Timis intr-un dosar de luare de mita, printre cei vizati numarandu-se seful Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice, comisarul-sef Dumitru Pavel, afirma surse judiciare.

Angajati ai AFP Sector 3 si reprezentanti ai unor firme, trimisi in judecata intr-un dosar de spalare de bani

And Sase angajati ai Administratiei Finantelor Publice Sector 3, un avocat si zece reprezentanti ai unor firme au fost trimisi in judecata de procurorii Sectiei de urmarire penala si criminalistica din cadrul Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie, intr-un dosar de spalare de bani cu prejudiciu de peste 7 milioane de lei, potrivit unui comunicat al PiCCJ.

Primarul din Chisinau, prezent la Vila Lac, unde aveau loc discutiile dintre Ciolos si partide

Primarul din Chisinau, Dorin Chirtoaca, a fost prezent, luni, la Vila Lac 1, in timpul discutiilor dintre premierul Dacian Ciolos si partidele politice privind modificarea legii alegerilor locale, el refuzand sa dea detalii jurnalistilor in legatura cu prezenta sa la eveniment, transmite Mediafax.

Perchezitii la Primaria Braila. Procurorii DNA in biroul primarului Aurel Gabriel Simionescu

Procurori din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie, Serviciul Teritorial Galati efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni asimilate celor de coruptie, comise in anul 2010.

Perchezitii la Primaria Slobozia intr-un dosar de abuz in serviciu

Politistii din Ialomita efectueaza, marti, zece perchezitii la Primaria Slobozia si la locuintele unor persoane banuite de savarsirea infractiunii de abuz in serviciu, informeaza un comunicat al Inspectoratului General al Politiei Romane IGPR).

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )