Libnet.ro
UNICEF

21:45

Primarul din Deveselu, mort in urma cu doua saptamani, a fost reales in functie

Antena3 Antena3,
Primarul din Deveselu, mort in urma cu doua saptamani, a fost reales in functie

Ion Aliman, primarul din Deveselu, judetul Olt, mort in urma cu doua saptamani dupa ce s-a infectat cu coronavirus, a fost reales in functie. Oamenii din Deveselu l-au votat pe Aliman, cu toate ca stiau ca acesta a murit. Astfel, primele rezultate arata ca primarul care a murit a castigat un nou mandat. continuă pe Antena3

PSD inca face campanie pentru candidatul sau din Deveselu. Ion Aliman e mort de aproape doua saptamani

In Deveselu e promovat si acum, chiar in zi de alegeri, candidatul PSD. Asta nu ar fi o noutate, caci abateri de acest fel se intregistreaza in mai multe localitati din tara. Ciudat aici este ca Ion Aliman,.

inca un detinut gasit mort la inchisoarea din Giurgiu, al treilea din ultimele doua saptamani

Politia a deschis un dosar de moarte suspecta dupa ce un detinut de 30 de ani a fost gasit mort in i.

Un politist din Constanta s-a stins din viata dupa doua saptamani de la accidentul suferit: Ne-a demonstrat ce inseamna sa lupti

Un politist din Constanta, Alin Roseanu, s-a stins din viata dupa doua saptamani de suferinta. Tanarul in varsta de 21 ani, originar din Motru, a murit la spital in urma unui accident de masina.

Primarul din Romania care a scapat de moarte. Ce mesaj dureros i-au transmis medicii

Un primar din Romania a fost diagnosticat cu cancer dar a scapat miraculos din ghearele mortii, iar acum este din nou candidat la primarie. Toti medicii i-au spus ca nu mai are scapare. Primarul din Romania care a scapat de moarte Mircea Minea, primar in localitatea Chiajna, a fost diagnosticat cu un an in urma .

Politia a retinut doi barbati care l-au amenintat cu moartea pe primarul din Rosia Montana, intr-un videoclip

Incident grav in judetul Alba-Iulia, dupa cedoi indivizi din localitate l-au amenintat cu moartea, cu un pistol, pe primarul din Rosia Montana. Primarul din Rosia Montana a fost.

Primarul din Mangalia sustine, fara a-l nominaliza, ca Mohammad Murad a fost audiat intr-un caz de mituire a alegatorilor Politia verifica o masina a oamenilor lui Murad

Primarul din Mangalia, Cristian Radu, care candideaza din partea PNL pentru un nou mandat, sustine - fara a-l nominaliza insa - ca Mohammad Murad, candidat indepedent la Primaria Mangalia, a fost audiat la Politie intr-un caz de mituire a alegatorilor. Murad a negat informatia, afirmand ca nu sunt ilegalitati si l-a acuzat pe Cristian Radu ca raspandeste informatii false. Politia a oprit o masina care apartine oamenilor lui Murad, iar soferul nu a fost de acord cu perchezitia autoturismului. Politistii continua verificarile in acest caz.

Traian Ogagau, primarul din Sangeorz Bai care si-a terorizat familia, a castigat un nou mandat si a sarbatorit cu artificii (VIDEO)

Traian Ogagau, primarul din Sangeorz Bai care si-a terorizat familia, a castigat un nou mandat. Acesta a iesit in fataprimariei, fiind insotit de copii si de colegii din administratie, si le-a.

Primarul din Rosia Montana, amenintat cu moartea pe Facebook. Doua persoane au fost retinute. Unul avea un pistol

La nivelul judetului Alba, structurile MAI au primit 17 de sesizari referitoare la posibile contraventii sau infractiuni electorale, dar cinci nu s-au confirmat in urma primelor verificari.

Politistii cauta un barbat dat disparut. Este de negasit de aproape doua saptamani

O femeie de 44 de ani, din municipiul Braila, a sesizat disparitia tatalui ei, Murgulet Gheorghe, in varsta de 72 de ani, din satul Tichilesti, care a plecat de la domiciliu si nu a mai revenit.

VIDEO Liberalii il acuza pe primarul din Podu Iloaiei de mita. Barbat: M-am intalnit cu Istrate pe strada si mi-o dat 10 lei Cred ca o dat la mai multi

Liberalii ieseni il acuza pe primarul PSD din Podu Iloaiei ca i-ar fi mituit pe alegatori. Mai mult, acestia au pus la dispozitia presei imagini video cu Constantin Gabi-Istrate, in care, sustin liberalii, este prins in flagrant. in alte doua inregistrari, doi barbati declara ca au primit cate 10 lei de la primarul orasului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )